2777
2789
عنوان

به عنوان شغل دوم کدومو برم بنظرتون

168 بازدید | 23 پست

من ساعت ۱تا ۸ونیم سرکارم

میخوام برای صبح یه کار دیگ برم که بدردم بخوره

۱. برم آرایشگاه برای دستیاری( بافت مو و براشینگ و...)

۲. برم مهدکودک یا پیش دبستان به عنوان کمک مربی چون رشتم علوم تربیتی هست

۳. منشی باشگاه ورزشی

۴. یا بخونم برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش چون رشتم علوم تربیتی که معلوم نیست قبول بشم یا نه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

صد در صد استخدام اموزش پرورش .

ولی اگه میخوای صبح حتما بری سر کار  منشی ورزشی بشو که خسته نشی و برا عصر انرژی داشته باشی مربی پیش دبستان و مهد کودک خورد میشی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد استخدام اموزش پرورش . ولی اگه میخوای صبح حتما بری سر کار منشی ورزشی بشو که خسته نشی و برا ...

اخه دوس داشتم تو زمینه رشته خودم کار کنم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اینو هوش مصنویی برات نوشت 

به‌نظر می‌رسه توی تصمیم‌گیری بین کار دوم و آینده‌ات داری سبک‌سنگین می‌کنی، و واقعاً هم درکت می‌کنم چون زمان و انرژی محدوده. بیایم با هم یه نگاه واقع‌بینانه بهش بندازیم:

۱. دستیاری آرایشگاه:

• یادگیری مهارتیه که می‌تونه در آینده برات درآمدزا باشه، حتی مستقل.
  • اما اگه علاقه‌مندی خیلی بالا نباشه یا محیط برات جذاب نباشه، ممکنه زود زده شی.
  • تایمش هم بستگی داره به ساعت کاری آرایشگاه.

۲. کمک‌مربی مهد یا پیش‌دبستان:

• مرتبط با رشته‌ته، یعنی هر روز تجربه می‌کنی چیزی که توی دانشگاه خوندی.
  • آینده شغلیت هم با این تجربه‌ها تقویت می‌شه.
  • معمولاً صبح‌ها هستن که با برنامه‌ت جور درمیاد.
  • اگر عاشق بچه‌ها باشی، خیلی لذت‌بخشه.

۳. منشی باشگاه:

• محیط آرام‌تره، کمتر فشار کاری هست، شاید بتونی تو وقت‌های خالی حتی مطالعه کنی.
  • ولی رشد شغلی خاصی نداره و زیاد به رشته‌ات نمی‌خوره.

۴. خوندن برای آزمون استخدامی:

• اگه واقعاً مصممی که بری سراغ شغل معلمی، خوندن برا آزمون ارزش داره.
  • ولی باید ببینی آیا می‌تونی از نظر مالی مدتی بدون کار دوم بچرخی و تمرکز بذاری.

پیشنهاد من:
ترکیب گزینه ۲ + ۴.
یعنی صبح‌ها به مهد برو، هم درآمد داری، هم تجربه مرتبط. بعدازظهر هم یه برنامه سبک و مستمر برای خوندن بذار (مثلاً هر شب ۱ ساعت).
اگر مهد تمام انرژیت رو گرفت و نتونستی بخونی، اون موقع شاید منشی باشگاه گزینه بهتری باشه برای وقت آزادتر جهت مطالعه.

نظرت چیه؟ اهل بچه و کارهای مهد هستی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا باید دو تا شیفت کار کنی؟ حداقل برو فن و حرفه یادبگیر، تخصص یاد بگیر.

خب اینام حرفس دیگه مگه نیس؟

چرا باید دو تا شیفت کار کنی؟ حداقل برو فن و حرفه یادبگیر، تخصص یاد بگیر.

خب اینام حرفس دیگه مگه نیس؟ چه حرفه ای برم مثلا

اخه دوس داشتم تو زمینه رشته خودم کار کنم

من پیش دبستان کار کردم ، گرچه کارش از مهد کودک کمتر بود 

ولی بازم تا فردا صبح  خسته بودم 

اینو هوش مصنویی برات نوشت به‌نظر می‌رسه توی تصمیم‌گیری بین کار دوم و آینده‌ات داری سبک‌سنگین می‌کنی، ...

میشه بگی اسمش چیه منم خیلی دنبال یه هوش مصنوعیم

نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه دوسپسرم اومدم:)))
اینو هوش مصنویی برات نوشت به‌نظر می‌رسه توی تصمیم‌گیری بین کار دوم و آینده‌ات داری سبک‌سنگین می‌کنی، ...

چه بامزه من ۲ تا چت جی بی تی دانلود کردم هیچکدوم کار نمیکنه. این چی هست چجوری میتونم باهاش کار کنم؟

اهل بچه که ن بیشتر دوس داشتم تو مدرسه کار دفتری داشته باشم

من پیش دبستان کار کردم ، گرچه کارش از مهد کودک کمتر بود ولی بازم تا فردا صبح خسته بودم

جدی میگی؟ ینی کارش سخته؟ بین مهد و پیش دبستان کدوم راحت تره؟ و تو چجوری وارد شدی ب این کار؟

الان شغلت چیه؟

دستیار دندون