2777
2789
تجربه استفاده داشتید میگن برای لک ها قهوه ای انچنان تاثیری نداره اخه

نه عزیزم خودم استفاده نکردم ولی اطرافیانم که استفاده کردن خیلی راضی بودن 

روی لک های قهوه ایم تاثیر داره ولی باید مدت بیشتری استفاده کنید ازش 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر تا برات مزوتراپی انجام بده هم سریع تر جواب می گیری هم تا اون عمق پوست درست می کنه و حال ...

عزیزم دوستان تجربه داشتن 

رفتن بعد همون موقع ها که میری خوبه 

باز نری و جلسه هارو ادامه ندی برمیگرده میگن 🤦🏻‍♀️

مثبت بین
اها مرسی عزیز از راهنمایت ♥️

خواهش میکنم عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

خودتون استفاده داشتین و نتیجه گرفتید؟

آره عزیزم

من مبتلا به آکنه ام و پوستم چربه، نیاسینامید رو واسه کنترل چربی و سبوم پوست که مجبورم استفاده کنم

سالیسیلیک اسید و ویتامین سی رو هم نتیجه گرفتم ✅ ( البته سرم ویتامین سی رو پوست جوش دار نباید استفاده کنه جوشاش بیشتر میشه، بهتره از شکلای ملایم ترش مثل شوینده یا ضدافتابای حاوی ویتامین سی استفاده بشه برای کسایی که پوستشون جوش فعال داره یا آکنه داره یا مستعدن )

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

بعد شما برا لک استفاده میکنید یا جوان سازی؟

برای لکای که از جوش مونده بود

لایه بردار هم هست 

چروک های خفیف کلا گم میشه 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️