2777
2789
عزیزم دوستان تجربه داشتن رفتن بعد همون موقع ها که میری خوبه باز نری و جلسه هارو ادامه ندی برمیگرده م ...

ببین هر جلسه مزوتراپی یه اوجی داره. بعد چند ماه یه مقدار زیادی از تاثیرش می ره و حدود ۲۰ درصدش می مونه برای همین می گن دوره درمان کامل کن تا بعد چند بار انجام دادنش به اون مقدار تاثیری که راضیت می کنه برسی  تصور کن بعد ۵ الی ۶ جلسه خیلی از اون تغییرات دیگه موندگار می شه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

جدی اخه از برندش خیلی تعریف میکنن تجربه استفادشو داشتید؟!

اره خودمم این تعریفارو خوندم رفتم خریدم ولی اصلا اونطور نیست سینره فقط اسم در کرده

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.