2777
2789
عنوان

خواهش میکنم از آقایون نی نی سایت

542 بازدید | 69 پست

نه همه بعضیا..

هیچوقت اینجا کسی مزاحمت ایجاد نکرده بود

اما جدیدا داره اتفاق میفته، زیاد از کسایی که اینجان میبینم و میشنوم...

لطفاً اونایی که خودشون میدونن خودشونو اصلاح کنن

حداقل کسی که میگه آقا نیاد تو تاپیکم یا درخواست نده میتونید به تصمیمش احترام بذارید 

بازم میگم نه همه بعضیا اینطورین 

آقایون دعوت به دوستی ندن
بمن میگن سلام خوبی میشه اشنا شیم منم جواب نمیدم میرن😂

من واقعا حوصله ندارم اینجاام با این مدل آدما سر کله بزنم چون قبلا که همه خانوم بودن ازین اتفاقا نمیفتاد الان که مرداام زیاد شدن نباید ازین کارا کنن به نظرم

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا مزاحمت ایجاد میکنن

یه تاپیک بود یه خانم همین رو بیان کرده بود 

تازه آقایون اومده بودن طلبکارم بودن فحش میدادن

واقعا باورتون میشه 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

درخواستای دوستی انقد بهم دادن ولی قبول نمی کنم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

شما بلندگو هم بردار اینا رو هزار بار بگو،، اونی که برای مزاحمت عضو شده کار خودشو میکنه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

واقعا مزاحمت ایجاد میکننیه تاپیک بود یه خانم همین رو بیان کرده بود تازه آقایون اومده بودن طلبکارم بو ...

همین الآنم که این تاپیک و گذاشتم آقا حامد دعوت به دوستی دادن!!!

با اینکه تو امضام نوشتم 

بعضیا دیوونن😂😂

آقایون دعوت به دوستی ندن
واقعا مزاحمت ایجاد میکننیه تاپیک بود یه خانم همین رو بیان کرده بود تازه آقایون اومده بودن طلبکارم بو ...

دقیقا یکی تاپیک زده بود ی چیز مربوط ب زناشویی بود اونم نظر داده بود اون آقا 😐😐

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
درخواستای دوستی انقد بهم دادن ولی قبول نمی کنم

عه یادمه تاپیک زده بودید شما 

آقایون اومده بودن تاپیک تازه طلبکارم بودن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

دقیقا یکی تاپیک زده بود ی چیز مربوط ب زناشویی بود اونم نظر داده بود اون آقا 😐😐

🤦🏻‍♀️دقیقااااا ماشاالله همه جا هم هستن

عه یادمه تاپیک زده بودید شما آقایون اومده بودن تاپیک تازه طلبکارم بودن

اره آخرم قفل کردم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
من واقعا حوصله ندارم اینجاام با این مدل آدما سر کله بزنم چون قبلا که همه خانوم بودن ازین اتفاقا نمیف ...

حق با شماست 🖐️

البته من خودم فقط تو تاپیک های عمومی میام و تا حالا به کسی درخواست ندادم ،فقط قبول کردم 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من قبول میکنم چون برام زن و مرد فرقی ندارن اگه سوال داشته باشن ولی وقتی میبینم دنبال چیز دیگه این مح ...

منم گفتم اونایی که مزاحمت ایجاد میکنن نه همشون

آقایون دعوت به دوستی ندن