2777
2789
عنوان

بی بی چک

65 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من س ماه پیش سقط داشتم وبعدازهمون دیگ پریود نشدم ی هفتست احساس میکنم همش دلم پره غدا نمیتونم درست بخورم امشب بی بی چک زدم هاله انداخت ممکنه مثبت باشه یاچون سقط داشتم هاله انداخته؟ 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
عکس بیبی چکم بزار

گذاشتم گفت صبرکن تامنتشر شه

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزارچندروزبگذره بعددوباره بزاراگه مثبت بودآزمایش بده که مطمئن بشی

اگه قرص هورمونی مصرف میکنی احتمال خطازیادداره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ن خب بارداری احتمالن

اگ ازمایش بدم میگن اگ بقا باقی مونده باشه بتامثبت میشه اخه بعداز سقط دیک سونو نرقتم اماخونریزی جیزیم نداشتم

بزارچندروزبگذره بعددوباره بزاراگه مثبت بودآزمایش بده که مطمئن بشیاگه قرص هورمونی مصرف میکنی احتمال خ ...

نه عزیزم قرصی مصرف نمیکنم باشه جانم

سلام خانما من یه پیج مانتو دارم خیلی قیمتش مناسب نصف بازار کیفیت فوقالعاده 

تنوع کارامم زیاده

قیمت تولیدی میدم   

سرچ کنید تو اینستا ؛

مانتو مریدا 

ممنون میشم دنبالم کنید  

حتی اگه خریدم نکنید فقط فالو و لایک کنید ممنون میشم