2777
2789

خیلی به کمکتون نیاز دارم من 2 سال قبل متوجه شدم 2 تا از دندون های شیریم نیوفتاد رفتم و اون ها رو کشیدم دیگه جاش پر نمی شد مجبور شدم ارتودنسی کنم تا دندون ها بهم برسه و نزدیک بشه وقتی ارتودنسی کردم دیگه 2 سال و خورده ای گذشت و من ارتودنسی ها رو باز کردم و کاملا جای دندون ها پر شده بود دندون ها بهم نزدیک شده بود بهم نگهدارنده شفاف متحرک دندون داد دکتر و گفت 6 ماه اول مداوم 24 ساعت بغیر از وقت هایی که چیزی می خوری و مسواک میزنی بزار 6 ماه دوم هم فقط شب ها 6 ماه سوم هم یک شب درمیون تا 1 سال من درست استفاده نکردم حالا حس می کنم جای دندون باز افتاده دوباره چکار کنم از نگهدارنده استفاده کنم درست می شه به باید برم دوباره دکتر چکار کنم همین چند دقیقه پیش دیدم این جوری شده قبلش نبود 

برو دکتر ، احتمالا دوباره اون قسمتی که باز شده دوباره سیم بندازه یا بهت فالب بده

خیلی کمه استرس گرفتم کاشکی درست استفاده می کردم 

یعنی باید یک قالب دیگه بندازم این خودم فایده نداره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کمه استرس گرفتم کاشکی درست استفاده می کردم یعنی باید یک قالب دیگه بندازم این خودم فایده نداره؟

کاری نداره نیاز نیست استرس داشته باشی ولی باید مکرر استفاده میکردی چون دندون ها ممکنه دوباره برگردن 

الانم سریع تر برو دکتر تا خراب تر نشده ، چون تگر دوباره برگردن سر جای اولشون دوباره باید ارتودنسی کنی 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
کاری نداره نیاز نیست استرس داشته باشی ولی باید مکرر استفاده میکردی چون دندون ها ممکنه دوباره برگردن ...

ممنون دکترم فقط 5 شنبه ها هست فردا زنگ می زنم برای پنج شنبه وقت می گیرم 

سریع تر برو دکتر عزیزم نذار فرصت بگذره 

من تجربه ارتودنسی داشتم یکم که بگذره دیگه فایده نمیکنه چیز سخت تر میده بهت 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سریع تر برو دکتر عزیزم نذار فرصت بگذره من تجربه ارتودنسی داشتم یکم که بگذره دیگه فایده نمیکنه چیز سخ ...

ممنون پنج شنبه ها هست باید وقت بگیرم برم 

ولی خدا کنه درست بشه بد تر نشه کاشکی از اول درست استفاده می کردم