2777
2789

قشنگا من در حال آماده کردن لیست برای سیسمونی هستم

و قصد دارم خودم بخرم وسایلای نی نی رو

الان ۵ ماهم باید تا خیلی سنگین نشدم خریدارو برم انجام بدم

خلاصه موندم چیا بگیرم چیا نه

کالکسه رو صد در صد می‌خوام مدل مسافرتی حالا از هر مارکی کیفیتش خوب باشه

ولی کریر نمی‌دونم بگیرم یا نه

میشه راهنمایی کنید چیا بخرم کلا🥲💕

بستگی به خودبچه داره .پسرای من چندماه اول روهمش توی کریرمیخوابیدن .چون شیب بود راحت ترمیخوابیدن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من خیلی از کریر استفاده میکردم و ان شاالله دراینده میکنم ،وقتی میریم بیرون بچه رو با کریر میذارم تو ماشین کمر بند رو هم میبندم خیلی خوب و امنه ،ضمین اینکه هرجا میریم تا ۴،۵ ماهگی تقریبا مثل تخت سیاره براش  و برای بچه هایی که رفلاکس دارن یه وسیله خوبیبرای استراحته 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر کاربرد زیادی نداره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اینارو من میگیرم

گهواره طرح ننو 

تخت چند کاره هم کنار مادر میشه استفادش کرد هم گرد میشه هم گهواره میشه هم پارک بازی بچه

کالسکه کیف کریر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کریر کاربرد زیادی نداره

تا چند ماه اول بچه رو میشه با چی حمل کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کریر برای بچه‌های رفلاکسی خوبه فقط. سنگینه بیرون رفتن باهاش سخته. برای بیرون قنداق سوییسی بگیر 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
تا چند ماه اول بچه رو میشه با چی حمل کرد

ما بغل میکردیم تو کریر بچه زبون بسته فقط تو سختیه و با اینکه خریده بودیم دلمون نمیومد بذاریم توش و از طرفی یه بار اضافی که باید هرجا دنبال خودت بکشی 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ما بغل میکردیم تو کریر بچه زبون بسته فقط تو سختیه و با اینکه خریده بودیم دلمون نمیومد بذاریم توش و ا ...

من هیچی از وسایل بچه نمیدونم

ی قنداق هایی هست داخلشون ابره یا اسفنجه لبه دارن

نمیدونم اونا راحت ترن یا کریر

کریر میشه به عنوان صندلی ماشین استفاده کرد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچی از وسایل بچه نمیدونمی قنداق هایی هست داخلشون ابره یا اسفنجه لبه دارننمیدونم اونا راحت ترن یا ...

اونا راحتن

ست کالسکه و کریر بچه من چون خارجی بود امکان اینو داشت به عنوان صندلی ماشین استفاده بشه یعنی هم کریر و هم قسمت بالای کالسکه که جدا میشد، در خصوص ایرانی ها اطلاع ندارم

من خیلی از کریر استفاده میکردم و ان شاالله دراینده میکنم ،وقتی میریم بیرون بچه رو با کریر میذارم تو ...

صندلی ماشین هم دارید عزیزم؟

راستش من گفتم چون صندلی ماشین واجبه شاید اگه از مدلای از نوزادی بگیرم دیگه کریر بی استفاده بمونه

اونا راحتنست کالسکه و کریر بچه من چون خارجی بود امکان اینو داشت به عنوان صندلی ماشین استفاده بشه یعن ...

عزیرم نظرتون راجع به صندلی ماشین هایی که از نوزادی قابل استفاده هست چیه؟

صندلی ماشین هم دارید عزیزم؟راستش من گفتم چون صندلی ماشین واجبه شاید اگه از مدلای از نوزادی بگیرم دیگ ...

اره دارم عزیزم متاسفانه دخورای من هردوتاشون وقتی رو صندلی ماشین مینشستن حالت تهوع شدید میگرفت و بالا میاوردن اصلا کلا شاید ۵ بار استفادم شد 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیرم نظرتون راجع به صندلی ماشین هایی که از نوزادی قابل استفاده هست چیه؟

وقتی مدت طولانی تو ماشین هستید خوبه ولی کلا نوزاد تو چندماه اول نباید زیاد تو کریر و صندلی رها بشه