2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم برم پیش مامانم

291 بازدید | 22 پست

دلم برای مامانم خیلی تنگ شده

چند روزه اشکام بند نمیاد

مامانم همه چیه من بود

مامانم بود

سنگ صبورم بود

تکیه گاهم بود

صبورانه پای مشکلات من وایمیستاد تا من کوچکترین غصه ای نخورم

بیشتر از خدا هوامو داشت

مامانم مظلوم ترین و مهربون ترین آدمی بود که به عمرم دیدم

مامان من نمونه مهر و محبت و فداکاریشو هیچ کس توی جهان نداشت هیچ کس ... حتی نعوذبالله اعمه هم به پای فداکاریش نمیرسید

جلوی چشمام پر پر شد ...

با چه دردایی روز و شب سر میکرد

آخرش با درد جون داد

الهی بمیرم براش

چند وقتیه دارم به خودکشی فکر میکنم

دیگه نمیتونم این غمو تحمل کنم  

از این دنیا سیرم 

زندگی بدون مامانمو نمیخوام 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

حق بهت میدم‌منم زندگی بدون مادرم رو نمیخوام 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم خدابهت صبربده که همچین فرشته ای وازدست دادی واقعا ناراحت شدم برات،ولی بخاطر شادی روح مادرت به خودکشی فکر نکن چون مامانت داره ازنزدیک میبینه اونایی که خودکشی کردن چه عذابی دارن میکشن

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

خدا صبرت بده عزیزم حالتو درک میکنم

ولی با خودکشی اصلا نمیری پیش مادرت 

مادرت الان بهشته و کسی که خوشو میکشه می ه عذاب ببینه

زندگی پس از زندگی نگاه کن روح مادرت کنارت عزیزم

عزیزدلم خدابهت صبربده که همچین فرشته ای وازدست دادی واقعا ناراحت شدم برات،ولی بخاطر شادی روح مادرت ب ...

خب الانم دارم عذاب میکشم 

به این فکر میکنم اگه بمیرم ممکنه بعد از مرگ تموم بشم و هیچ حسی نباشه که بخوام عذاب بکشم ولی الان صبح تا شب تو عذابم

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

وای خدایا تو چقدر مثل منی منم میخام خودکشی کنم اگه پیش مادرمم نرفتم مهم نیست فقط این زندگی رو بدون م ...

مامانت چرا فوت شد ؟

نکنه همونی هستی تاپیک زدن میگن گریه میکرد دختره بخاطر مادرش صداش همه جا پی چیده

نه مامان من پارسال فوت کرد 💔

چشام دیگه سو نداره انقد گریه کردم

مشکل شما با مشکل من یکیه انگار حرف دل خودمو تاپیک زدی منم با اینکه خدا رو دوستش دارم و حاظرم بخاطرش بعضی جاها اذیت بشم ولی ازم راضی باشه بعصی وقتا دلم از مشکنه و نامید میشم انگار که خدا منو نمیبینه ..

ولی میدونی تاریخ میگه دقیانوس ۳۰۰سال بود که خیلی زیاده عمر فرعون هم زیاد بوده پس همیشه از گذشته اینطور بوده ولی آخرش که عدالته 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عمر آدمهای خوب همیشه کوتاه بوده توروخدا نامیدنشو بخدا می فهممت چون خودم کم بدبختی نداشتم مادرمنم کم مصیبت نداشت حرفهای تورو به برادرم گفتم قانعم کرد.

قران رو که باز می کنی میبینی همه خوبا گرفتار بودن برعکس بدها که قدرت ومال داشتن یوسف مادرشو زودازدست میده و بعد برده میشه یا خسروشکیبایی که فمری نداشت و رفت

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم