2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23013 بازدید | 327 پست
بحثم سر اینه که چرا وقتی به ی جایی رسید زن اولشو ول کرد رفت جوونترشو گرفت

خیلی وقت پیش جدا شده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا برو تاریخ بخون تا بفهمی حضرت محمد رو چه طور وادار به ازدواج با عا ی شه کردند و بخون ام سلمه کی ...

ببخشید حضرت محمد رو نتونستن وادار کنن بت پرستی کنن ولی مجبورشون کردن با عایشه ازدواج کنن اونم کی حضرت محمد ریس دین و مذهب .  این ازوداح به صلاح دین بوده و انجام هم شده شما هم نمی‌تونید زیرش بزنید . منم از شما خیلی بیشتر مطالعه کردم چرا وقتی عصبی میشین نمی‌تونید خودتون رو کنترل کنید بحث الان اختلاف سن برا ازدواحه اگ مشکلی داشت حضرت محمد حرام اغلامش میکردن

گناه بزرگ منی

عزیزم اینجا ۳۰ سن بالاست چه برسه ۳۹

واقعا اینجا یه دنیای دیگست از هرفرهنگی و هر جایی پست میذارن حالا بماند که بعضیا بچه سالن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

وای اگه یه مذهبی این کار رو کرده بود، الان تمااااام کمپین‌ها و گروهها ریخته بودند و داشتند مملکت رو ...

بعدهمین زن بازهای پررو واسه مردم تعیین تکلیف میکنن و انگ زن بازی به مذهبیا میزنن:)

ضمنا من مذهبی نیستم پس پارم نکنید دوستان

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)