2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23017 بازدید | 327 پست

بابا ایناهم ادمن انقدر بزرگشون‌نکنید. فقط بعضیا فکر میکنند اینا چین کین...بنظر من یکی از ویژگی هایی که نشونه رشد ادماست تشکیل خانوادست حالا شما ببین ازدواج چندمشونه .

انگاری تمام چیزایی که از خودش نشون میده و میگه دیالوگه

مگه زنش 40 ساله نی؟ ی ادم بالغه ک با خواست خودش زنش شده بچه نگرفته ک

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برد پیت ک گفته دوست دخترام بالای ۲۵ بشن دیگ بدرد نمیخورن و هی عوض می‌کنه ک بهتره 

طرف پول و قیافه و قدرت داره میگیره زنش راضی خودش راضی خداشون راضی گور پدر هرچی ناراضی

گناه بزرگ منی

هم سن پسرش ‌هست خباین بدهیکی هم سن بچه ات رو بگیری حالا اون بچه هر سنی باشه خوب نیست و الا ازدواج خو ...

چه اشکالی داره وقتی خانم و آقا راضی هستن ؟ مهم تفاوهم و رضایت اون دونفره 

خودم همچین مدل ازدواجی نمیپسندم ولی زندگی مردم به ما ربطی نداره بنظرم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شما استوری های دخترش رو دیدی؟کاش ببینی بعد تز بدی

من اصلا اینستا ندارم و تو این فازا نیستم ولی واقعا رفتار زشتسه که ایرانیا کلا سرشون تو زندگی سلبریتیاس

طرف هنرش به ما ربط داره دیگه انتخابش تو زندگی که به ما ربط نداره

هیچ ادعاییم تو این موضوع نداشته 

تو همین سایت نصف کاربرا شوهراشون ۱۰/۱۵ سال بزرگتره ولی تا یه سلبریتی زن کوچیکترین بگیره همه میریزن سرش 

راجب زنشم که وقتی طرف علنا تو دورهمی از عاشق شدنای لحظه ایش میگه مسلما سالهاست رابطش با زن اولش به بن بست رسیده که اینجوری میگه پس نیاز نیست ما غصشو بخوریم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
فکر کن زن اولش تو تمااااام بدبختیها و نداریها باهاش بوده. الان....فکر کن براش توی ترکیه روی کشتی عرو ...

وای اگه یه مذهبی این کار رو کرده بود، الان تمااااام کمپین‌ها و گروهها ریخته بودند و داشتند مملکت رو می‌جویدند

ولی مهران مدیری و قاسمخانی و رویگری و ....مشکلی نیست

بابا ایناهم ادمن انقدر بزرگشون‌نکنید. فقط بعضیا فکر میکنند اینا چین کین...بنظر من یکی از ویژگی هایی ...

همون دیگه کاش هیچ آدم عادی رو بزرگ نکنیم در حد فیلسوف و آدم حسابی برده بودنش بالا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای اگه یه مذهبی این کار رو کرده بود، الان تمااااام کمپین‌ها و گروهها ریخته بودند و داشتند مملکت رو ...

آفرین داشتم فکر میکردم الان یه فرد معروف مذهبی اینکار رو کرده بود کل اسلام می‌رفت زیر سوال ک اره شما فقط ب فکر رابطه و..هستید و.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه اشکالی داره وقتی خانم و آقا راضی هستن ؟ مهم تفاوهم و رضایت اون دونفره خودم همچین مدل ازدواجی نمیپ ...

سلبریتی ها تو همه جای دنیا زیر ذره بین هستند و الگو هستند و با آدم عادی فرق دارن ب اسم زندگی مردم نمیشه ازش گذشت