2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23021 بازدید | 327 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلبریتی ها تو همه جای دنیا زیر ذره بین هستند و الگو هستند و با آدم عادی فرق دارن ب اسم زندگی مردم نم ...

اختلاف سنی از قدیم هم بوده چیز جدیدی نیست 

من خودم نمیپسندم ولی زندگی مردم به من ربطی نداره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وای اگه یه مذهبی این کار رو کرده بود، الان تمااااام کمپین‌ها و گروهها ریخته بودند و داشتند مملکت رو ...

بازم بازیگرا نمیرن خیانت کنن دختر سن بچشون بگیرن بعد بکشن تو حموم!!!!!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
سیاسی و مذهبی

نه والا خود مذهبی ها قبولش ندارن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا یکی از ارکان وزیر و وکیل شدن مذهب سفت و سخته یقه عراقچی ام که تا پیشونی بسته است

شهردار تهران و یادشون رفته تسبیح بدست به زنش خیانت کرد و دختر مردم و کشت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عراق چی مگه مذهبیه😬😐😐😐 سیاسیه

مذهبیع ریش داره😆😆😆دکمه شو هم تا زیر چونه ش می بنده😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کی گفته عراقچی مذهبیه؟؟؟؟؟؟برو زندگی آیت الله حسن زاده و جوادی آملی رو بخون. برو زندگی تک تک شهدا رو ...

حالا گلم جوادی املی وحسنزاده املی به مذهبی نچسبون خواهشا شک نکن مذهبی ها تو این مملکت جایی ندارن 

کی گفته عراقچی مذهبیه؟؟؟؟؟؟برو زندگی آیت الله حسن زاده و جوادی آملی رو بخون. برو زندگی تک تک شهدا رو ...

کی گفته مذهبی نیست؟! با این معیاری که شما داری تعداد مذهبیا خیلی خیلی کمه 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

والا یکی از ارکان وزیر و وکیل شدن مذهب سفت و سخته یقه عراقچی ام که تا پیشونی بسته است

لباس کارش هست 

کی گفته هر ک دولتی هست مذهبیه!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همینا الگو جامعن پس فردا مردا یاد میگیرن تا زنشون پیر شد طلاقش بدن بگن هریییتو پیری کدوم زن پدر و ما ...

هیچ مردی زن شو بخاطر پیری طلاق نمیده قطعا باهم نمیساختن و مشکل داشتن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️