2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیزی بگید برم درس بخونم

89 بازدید | 18 پست

کل خانواده ام دارن عذاب میکشن از دستم 

دوره جمع‌بندی کنکوره من گوشی دستمه ، حتی بعضی وقتا حاضرم بشینم به دیوار نگا کنم ولی درس نخونم ... 

انگار دست خودم نیست پارسال هم همین موقع اینجوری شدم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

برگ برندت درست هست

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس نمیخونی چیکاره میشی؟

به کجا میخوای برسی؟

ایندتو دستی دستی نابود نکن 

یچیزیو جدی میگم بهت درس نخونی خیلی عقب میمونی از همه لحاظ روز اعلام نتایج نتیجه هر چی باشه نباید حسرت این روزاتو بخوری

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

متوجه نشدم ؟

برگ برنده ات درس (کتابات)هس

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

درسته ولی دارم خودمو نابود میکنم انگار دست خودم نیست

متاسفم

یکیم بخواد درس بخونه نیاز به حرف نداره میره میخونهالان ما هرچی بگیم اثر نمیزاره

می‌دونم ولی بخدا موندم همه ۱۲ ساعت میخونم بعد من ۶ ساعت بزور ... نمیشه از همین الان دارم به خودم میگم سال بعد درحالی که می‌دونم از نظر روانی دیگه نمیتونم تحمل کنم پشت موندن 

یه کنکوری خسته ))💔🥲