2777
2789
عنوان

آزمون تیزهوشان و نمونه

115 بازدید | 15 پست

سلام‌.دوستان دخترخالم میخواد آزمون تیزهوشان شرکت کنه و خیلی واسش مهمه که قبول شه اما میگه انگیزه درس خوندن نداره و از اول سال حتی درساشم نخونده چه برسه به تست...اما معدلش بیسته با اینکه نمیخونه.

دوساعت پیش پیشم بود و گریه میکرد میگه فقط دوماه و نیم زمان داره و دیگه زمانی واسه خوندن نمونده.

دوس دارم کمکش کنم اما نمیدونم چی باید بهش بگم.

دلم واسش میسوزه😢بنظرتون بگم چیکار کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برنامه داشته باشه از همین فردا شروع کنه به دوره تمام کتاب ها 

روزی دو ساعت عمومی و سه ساعت درس های اختصاصی 

اخر تموم شد دوره هاش بره سراغ تست زنی

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

من و هم دانشگاهیم من تو عادی درس خوندم اون تو تیزهوشان الان هر دومون تو یه دانشگاه و رشته ایم اون معدل دانشگاهش شد ۱۴ من ۱۷ خورده ای ریاصیمو ۲۰ شدم اون افتاد 

بنظرم مدرسه تاثییر انچنانی نداره کلاس تست بهتره بیرون شرکت کنه خیلی بهتر درس میدن

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من و هم دانشگاهیم من تو عادی درس خوندم اون تو تیزهوشان الان هر دومون تو یه دانشگاه و رشته ایم اون مع ...

آره به نظر منم مدرسه تاثیر نداره اما خودش میگه دوس داره تیزهوشان یا نمونه قبول شه

آره به نظر منم مدرسه تاثیر نداره اما خودش میگه دوس داره تیزهوشان یا نمونه قبول شه

الان مدرسش عادیه ؟

حقیقتش قبول شدن اونم تو رشته تجربی کاره سختیه منم معدلم ۱۹.۸۶ بود تو ریاضیش نتونستم قبول شم ولی اگر انسانی بودم نمونه رو میاوردم 🫠بنظرم دوستت باهاش خیلی حرف بزن بهش بگو معدل ۲۰ تو پایه نهم اورده فکر نکنه نخبس الان میتونه پزشکی بیاره خیلیا معدلشون تو این مقطع بالاس 

بهش بگو اصلا تجربی نره اصلا 

من کلا به همه همینو میگم آینده ی تاری داره این رشته اگر بره انسانی هم مدرسه خوب قبول میشه هم رشته دانشگاهی خوب و ریاضیم خوبه 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

دختر خاله منم دقیقا همین وضعیتو داره و بدونه تنها نیست

خودمم یه مدت همینطوری بودم 

امیدشو‌از دست نده وقت داره خودم از عید شروع کردم تستای۳۱ استانو‌ میزدم

یکی اون سالا بهم گفت که بیشتر وقتتو بزار رو عمومی و بالا شصت هفتاد بزنی قبولی ( البته علوم و ریاضی رو اصلا صفر نزنه) بیشتر ازمون بزنه وسواس نداشته باشه هی باز برگرده کتابو بخونه

آزمونایی که اول میده نتیجه اش خیلی بد میشه ولی تحلیل کنه و ادامه بده درصداش اوکی میشه فقط باید استمرار داشته باشه تو ازمون‌زدن