2777
2789
ما سه تا نیم ست نقره برا خانم معاون و مدیر دخترم با دسته گل

هر نیم ست نقره الان حدود دو و نیم تا ۳ تومان میشه خودتون تنهایین هزینه رو می‌کنید؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر نیم ست نقره الان حدود دو و نیم تا ۳ تومان میشه خودتون تنهایین هزینه رو می‌کنید؟؟

همسرم خودش نقره فروشی داره عزیزم اره فکر کنم همین قیمت باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من بچه ندارم ولی کلاً به عنوان یه نصیحت خواهرانه دوستانه از من قبول کن این کارو نکن وقتی این کارو می‌کنی اون معلم از بقیه والدین هم همچین توقعی رو می‌کنه که چرا مثلاً فلانی کادوی گرون برای من آورده شما نیاوردید اگر می‌خوای کادویی بدی که موندگار باشه به نظر من یه آویز ساعت نقره حدود میشه مثلاً ۲۰۰ ۳۰۰ تومان کفایتم می‌کنه بسه یا حداقل یه جفت گوشواره ببر که بشه مثلاً ۶۰۰ ۷۰۰ تومن با یه دونه شاخه گل بیشتر از این بریز و بپاش نکن لطفاً

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ما پارسال یه نفر پول جمع کرد کارت هدیه و کیک و دسر خریدنیکی از مادرا هم جداگانه 2 تا سکه پارسیان 700 ...

چقد گذاشتین هرکدوم. امسال چقد میزارید؟؟

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

خودم مدرسه رفتنی واسه معلم هام هدیه میگرفتمیکم که بزرگتر شدم فهمیدم کار اشتباهیه اونا حتی روز دانش ا ...

واااای عالی بود 

معلما چقد مگه حقوق دارن بیچاره ها که بخوان برا سی تا دانش اموزشون هدیه بخرن 

ما پارسال یه نفر پول جمع کرد کارت هدیه و کیک و دسر خریدنیکی از مادرا هم جداگانه 2 تا سکه پارسیان 700 ...

چقد وضعش خوب بوده دوتا سکه و پونصد پول

ببین من بچه ندارم ولی کلاً به عنوان یه نصیحت خواهرانه دوستانه از من قبول کن این کارو نکن وقتی این کا ...

عزبزم مدرسه اش غیر انتفاعی هست همه به اندازه خودشون دارن 

اما اون معلمم به هرحال درک داره میدونه قرار نیست همه یه هزینه کنن 

منم چون همسرم خودش نقره فروشی داره این هدیه رو میبریم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اهان پس برا خودتون باشه خب انگار هزینه خرید رو دارین 

چقد شیک

خوشبحال معلم بهتون😉