2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم مدرسه اش غیر انتفاعی هست همه به اندازه خودشون دارن اما اون معلمم به هرحال درک داره میدونه قرار ...

حالا کلی نمی‌دونم چی بگم ولی نظرم همونه به نظر من زیاده‌روی نکنید چون ببین ناخودآگاه باعث میشید تو ذهن اون معلم ثبت بشه که آقا همه باید کادوی خوب بر من بیارن شاید یکی درسته بچه‌شو می‌فرسته مدرسه غیرانتفاعی ولی اون ما پول نداشته باشه کادو بخره این بریز و بپاشایی که داریم می‌کنیم باعث میشه معلمه پرتوقع بشه و به بقیه هم فشار بیاد 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دسته گل کم کم پونصد میشه پولشو بدم بیشتر به کارشون نمیاد

آره 

اینم خوبه می‌تونی بری اصلاً یه کارت هدیه بگیری ۵۰۰ تومان یه شاخه گلم بزاری روش 

ولی به نظر من بیشتر از این هزینه نکنید ریخت و پاشای الکی نکنید کیک و فلان و اینام نمی‌خواد بگیرید که اگر یه دانش آموزیم نداره دست و بالش خالیه خجالت زده نشه او معلمم فردا روز پر توقع نشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حالا کلی نمی‌دونم چی بگم ولی نظرم همونه به نظر من زیاده‌روی نکنید چون ببین ناخودآگاه باعث میشید تو ذ ...

یادمه زمان ما 

مدیر مدرسمون هدیه رو ممنوع کرده بود 

فقط یا شاخه گل طبیعی میتونستیم ببریم 

یا یه نامه 

بنظرم خیلی خوب بود 

حس رقابت بین بچه ها نبود 

کسی کم نمیاورد

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

آره اینم خوبه می‌تونی بری اصلاً یه کارت هدیه بگیری ۵۰۰ تومان یه شاخه گلم بزاری روش ولی به نظر من بیش ...

اره بچها کم میارن وقتی دست خالی میرن

اهان پس برا خودتون باشه خب انگار هزینه خرید رو دارین چقد شیکخوشبحال معلم بهتون😉

ممنون 🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واااای عالی بود معلما چقد مگه حقوق دارن بیچاره ها که بخوان برا سی تا دانش اموزشون هدیه بخرن

نگفتم هدیه گفتم حتی شده یه شکلات 

براش ۲٠٠ت هم اب نمیخوره بخواد ۳٠ تا شکلات بخره

پس چرا دانش اموزا باید هدیه بدن؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نگفتم هدیه گفتم حتی شده یه شکلات براش ۲٠٠ت هم اب نمیخوره بخواد ۳٠ تا شکلات بخرهپس چرا دانش اموزا بای ...

مدسه روز دانش اموز همیشه هدیه میده