2777
2789
عنوان

گوش شوهرم کبود شده

445 بازدید | 34 پست

صبح دیدم اون پایین نرمی گوشش یکم کبود شده سابقش خرابه میترسم باز بهم خیانت کنه نمی دونم من حساسم یا واقعا چیزی هس دعوا راه انداختم به جون پسرمون قسم خورد و گف نمی دونم چی شده میگه شاید تو باشه وزنه چیزی خورده آخه مگه میشه؟

اره چرانشه؟؟؟ 

منم هرجاییم بزنه جایی کبود میشه اون روز روسینم بود یعنی شوهرم باید بگه کاری کردم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کبودی ه ضربه سیاه میشهکبودی ه چیز دیگه ی حاله ی قرمزی داره

کبودیای مال من هاله قرمز داره یعنی من کاری کردم خودم خبرندارم😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بدن شوهرمنم گاهی کبود میشه خودمم پیش میاد ولی هیچ وقت چنین فکری نکردیم شما خودت بهترشوهرت میشناسی شاید هرکی جات بود همین فکرمیکرد

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
واقعا یکم آورم شدم از صبح قلبم درد گرفته بود

ببین تااز چیزی مطمئن نشدی بهم نریز دنبال نشونه های دیگه هم باش اینکه دلیل برصدق بودن موضوع نیس

بخدا من بعضی وقتا یجاهاییم کبود میشه که میگم خدایا این کی کبود شد 

کبودیای مال من هاله قرمز داره یعنی من کاری کردم خودم خبرندارم😐

اولش منظورمه 

بعدش ک میخواد خوب بشه مال همه تغییر رنگ‌داره

تا کامل خوب بشه زرد میشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نمی دونم هم سیاه دقت میکنی قرمزم دیده میشه نمی دونم خدایااا

وقتی جون بچه رو قسم میخوره خودتو اذیت نکن

با شک زندگیت جهنم‌میشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️