یهدختر مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 139 عنوان گوش شوهرم کبود شده 451 بازدید | 34 پست صبح دیدم اون پایین نرمی گوشش یکم کبود شده سابقش خرابه میترسم باز بهم خیانت کنه نمی دونم من حساسم یا واقعا چیزی هس دعوا راه انداختم به جون پسرمون قسم خورد و گف نمی دونم چی شده میگه شاید تو باشه وزنه چیزی خورده آخه مگه میشه؟ 1404/01/18 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5044 اره چرانشه؟؟؟ منم هرجاییم بزنه جایی کبود میشه اون روز روسینم بود یعنی شوهرم باید بگه کاری کردم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 32018 منم فکرم خراب شد🫤 انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7572 کبودی ه ضربه سیاه میشهکبودی ه چیز دیگه ی حاله ی قرمزی داره ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 32018 ولی کبودی اون با کبودی ضربه فرق داره کاملا مشخصه انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
یهدختر مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 139 اره چرانشه؟؟؟ منم هرجاییم بزنه جایی کبود میشه اون روز روسینم بود یعنی شوهرم باید بگه کاری کردم واقعا یکم آورم شدم از صبح قلبم درد گرفته بود
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5044 کبودی ه ضربه سیاه میشهکبودی ه چیز دیگه ی حاله ی قرمزی داره کبودیای مال من هاله قرمز داره یعنی من کاری کردم خودم خبرندارم😐 کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7780 بدن شوهرمنم گاهی کبود میشه خودمم پیش میاد ولی هیچ وقت چنین فکری نکردیم شما خودت بهترشوهرت میشناسی شاید هرکی جات بود همین فکرمیکرد خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
یهدختر مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 139 کبودی ه ضربه سیاه میشهکبودی ه چیز دیگه ی حاله ی قرمزی داره نمی دونم هم سیاه دقت میکنی قرمزم دیده میشه نمی دونم خدایااا
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5044 واقعا یکم آورم شدم از صبح قلبم درد گرفته بود ببین تااز چیزی مطمئن نشدی بهم نریز دنبال نشونه های دیگه هم باش اینکه دلیل برصدق بودن موضوع نیسبخدا من بعضی وقتا یجاهاییم کبود میشه که میگم خدایا این کی کبود شد کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7572 کبودیای مال من هاله قرمز داره یعنی من کاری کردم خودم خبرندارم😐 اولش منظورمه بعدش ک میخواد خوب بشه مال همه تغییر رنگدارهتا کامل خوب بشه زرد میشه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43545 کبودیای مال من هاله قرمز داره یعنی من کاری کردم خودم خبرندارم😐 دون دون قرمز داره اونی که مال کار دیگه اس با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7572 نمی دونم هم سیاه دقت میکنی قرمزم دیده میشه نمی دونم خدایااا وقتی جون بچه رو قسم میخوره خودتو اذیت نکنبا شک زندگیت جهنممیشه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️