2777
2789
عنوان

گوش شوهرم کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 34 پست
اولش منظورمه بعدش ک میخواد خوب بشه مال همه تغییر رنگ‌دارهتا کامل خوب بشه زرد میشه

منم همون اول تااخرشو میگم رفته رفته پررنگ ترمیشه و به سیاهی میزنه تااینکه کامل محو میشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دون دون قرمز داره اونی که مال کار دیگه اس

اتفاقا رو بازوم دون دون قرمز  بود ولی شوهرم اونجارو کبود نکرده بود خودم بادست چن دفه بخاطر عذاداری زدم روش اینجورشد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اره قسم خورد بچم ۵ ماهشه دستشو گزاشت رو سرش

خب پس ب خاطر ی ه.ر.ز.ه جون بچشو قسم دروغ نمیخوره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خواهر دلمو آروم کردی ولی من از کجا مطمن بشم

خدابه دلت آرامش بده عزیزم 

تو نمیخواد دنبال چیزی بگردی خواه ناخواه خیانت خودشو لومیده دیروزود داره سوختو سوز نداره اینو مطمئن باش 

الانم فقط به فکر آرامش خودتو بچت باش حرف این آقام باور کن گفتم که اگه کاری میکنه خیلی زود لو میره چون شاخکای شماهم فعال شده 

فکر نکنم شوهرت اینقدر کیوت باشه که یکنفر بیاد گوشاشو بخوره .. بیخیال بابا ناراحت نباش عزیزم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اتفاقا رو بازوم دون دون قرمز بود ولی شوهرم اونجارو کبود نکرده بود خودم بادست چن دفه بخاطر عذاداری ز ...

عجیبه

من کلا بدنم هوشمنده تو زمینه کبود شدن

خودش بین رنگا تمایز قائله😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عجیبهمن کلا بدنم هوشمنده تو زمینه کبود شدنخودش بین رنگا تمایز قائله😂

عزیزم😂

ممنون عزیز دلم با حرفات آرومم کردی ❤

عزیزدلم انشالله خدا نگاهش به زندگیت باشه 

برای آرامشت حمدمیخونم ❤