2777
2789
عنوان

بچه‌ها بیاین شوهرمو با اسم دیگه صدا زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 21 پست
حالا من گاهی شوهرمو با دخترم اشتباه میرم ، مثلا بش میگم بیا مامان....

اینا با مزست اتفاقا

اسم یه مرد دیگه رو بگی خطرناک میشه😂

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای گناه داری ولی منم اشتباه میگم مثلا ب ترتیب اسم داداشام و پسرمو میگم تا ب شوهرم برسم بهش بگو دی ...

بگردمت مامان منم همینجوریه🥲♥️

ولی این اسم داداش خودش محسنه

چند شب پیشم خونواده شوهرمو دعوت کرده بودم کلی از همون داداشش تعریف کردم که چه پسر عاقلی عه و فلان🤦🏼‍♀️

چن سال پیش تب داشتم بد جور ...بعد شوهرم دیده دادم تو خاب هزیون میگم اومده کلی سوال خنده دار ازم پرسی ...

عزیزم🥺 واقعا استرس و تو قیافه رفتنشون رو مخه

خدا رحم کرده بهم اگه اسم نامزد قبلیمو میگفتم که درجا طلاق میداد😂

بابا چرا استرسخودتو بزن ب اون راه اگرم ب روت آورد بخند بگو خواب دیدم با داداشت اینا رفتیم بیرون بعد ...

آفرین این عالی بود🥲♥️

مدیریت هیجانت عالیه عزیزم برعکس من 😂🤦🏼‍♀️

اصن هیچی نگو شبم که میاد خونه خودتو بزن به اون راه،هر توجیحی که بیاری براش بدترش میکنه،فقط جوابی نده و اگرم به روت آورد،بحثو عوض کن انگار نه انگار که تو همچین حرفی زدی،بگو نمیدونم نه من کی گفتم اشتباه میکنی،شاید خواب داداشتو میدیدی فک کردی من گفتم محسن،

دیوار هاشا خیلی بلنده عزیزم🤣

اره دقیقا گفتم دیشب تو اینستا بودم خوابم برد پستای چاوشی رو داشتم میدیدم🥲😂واسه طبیعی تر شه امشب بگ ...

😂😂😂

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊