2777
2789

نه عزیز تا دوماه امکان داره ولی از اون به بعد نه البته باید مرتب خورده باشی.حتی یه شبم تباید فراموش کنی

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی
نه عزیز تا دوماه امکان داره ولی از اون به بعد نه البته باید مرتب خورده باشی.حتی یه شبم تباید فراموش ...

سه روز بود بسته قرصمو شروع كرده بودم،مشكلي نيست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز بود بسته قرصمو شروع كرده بودم،مشكلي نيست؟

منظورت اولین بسته بوده؟؟

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی

من دو ماه بود كه قرص نميخوردم دوباره اين ماه تصميم گرفتم قرص بخورم اصلا حواسم نبود درست سه روز بعد از شروع مجدد قرص رابطه داشتم ،امشب بعد از يه هفته حال تهوع شديد داشتم يهو شك كردم به بارداري😞

پس امکانش هست عزیز.

من دو بار سقط داشتم توي سال گذشته به شدت از بارداري ميترسم ديگه از الان دلشوره گرفتم،خيلي هم بچه دلمون ميخواد اما ياد اون مشكلات ميوفتم دلم ميلرزه...

راس میگی حق داری .منم پارسال جنینم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم که خواست خدا بود که نمردم.ولی الان ۲۱ هفته حامله ام البته یه سال از سقط پارسالم گذشته.اگه مشکل خاصی نداری که تا میتونی بدنتو قوی کن و چیرای مفید بدا رحم بخور.کمرتم بچسبون.وبعد با آرامش بچه  دار شو

راس میگی حق داری .منم پارسال جنینم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم که خواست خدا بود که نمردم.ولی الا ...

ممنون عزيزم.انشالله به سلامتي زايمان ميكني❤️❤️❤️❤️

خواهش گلم.انشاءالله شما هم یه بچه ناز و خوب بیاری🤗