2777
2789

دوستان خوبم 🤗امروز هر حاجتی دارید از خدا جوووون هر کسی شرایط نماز خوندن ودعا کردن داره خووووب بخونه چی نوشتم 🧐ودرست عمل کنه به امید ویاری خداوند بزرگوار ومهربان امشب حاجت دلت روا وبرآورده بشه 🧡🧡🧡الهی آمین .. وضو بگیرید ولباس پاک بر تن کنید داخل یه اتاق ساکت برید یه شمع قرمز یا سبز روشن کنید با عود معطر ترجیحا عود جنگل باشه یا عود دارچین اون سلیقه خودتونه دو رکعت نماز به نیت حاجت بخونید بعدش 500مرتبه ذکر بگید حالا هر ذکری صلوات، استغفار، ذکر خانم فاطمه زهرا( س) ذکر اسم 12امامان( ع) فرق نمیکنه تا آب شدن شمع وخاموش شدن عود در حال عبادت وذکر وثنایی پروردگارتان باشید خداوند حاجت شما را خواهد داد الهی آمین🤲

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟ دارم زجر میکشم یه تایپیکم زدم ببینم با راحت ترین روش ممکن بمیرم یه مسئله غیر قابل حل میدونی ...

شما دهه هشتادی هستی

توروخدا دعا کن پسرم زبون باز کنه.اسمش حسین

به امید ویاری خداوند پسر دوست داشتی آقا حسین زودتر صحبت کنه وخیال مامان گُلش راحت بشه به حق ساعت اذان مغرب حاجت روابشی 

چی شده؟ دارم زجر میکشم یه تایپیکم زدم ببینم با راحت ترین روش ممکن بمیرم یه مسئله غیر قابل حل میدونی ...

میخای تو خصوصی بمن بگو راه حل پیدا کنیم برای مشکلت