2821
2789
عنوان

مهاجرت درسی

62 بازدید | 9 پست

تو اینستا خیلی باب شده مهاجرت میکنن میرن چین و روسیه و .... رشته هایه علوم پزشکی میخونن 

کسی هست رفته باشه این راهو ؟؟؟ اصلا نتیجه میده ؟ حس میکنم همش شو الکیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودم نمیخوام کنجکاو شدم راجبش بدونم

ببین روسیه،

خیلی میگن که اخراجی هاش زیاد شده

ترکیه هم دو نوعه 

ک یا کنکور ترکیه رو میدی قبول میشی شهریه نصف میشه

یا خصوصی ک سالانه فک کنم یه میلیاردی میشه

و بازم بستگی به دلار داره و اینکه دانشگاه تایید باشه یا نباشه

اره خیلیا رفتن ارزششو داره

منم اگه پول داشتم میرفتم🤣

جدیی چجوری اقدام کردن برا پذیرش ؟ مدرک زبان و اینا چی ؟

میگم که از روند پذیرش و مهاجرتشون اطلاعی ندارم ولی هر دو از اینکه چین و ایتالیا تحصیل میکنند راضین ولی خب هر دو مقصد های ایده آلی نیستند ترجیحا کانادا،آمریکا و آلمان برای بچه های علوم پزشکی پرطرفدار ترن بستگی داره شرایطت چطور باشه اول مقصد رو انتخاب کن بعد تحقیق کن رزومه خوب بسازی و مدرک زبان مورد قبول داشته باشی چون کشور به کشور فرق داره 

مهاجرت تحصیلی درواقع ... بله تو این شرایط بیشتر از کنکور و کار تو ایران بحث مهاجرته 

ایرانیا 2 حالتن برای مهاجرت :::

یا پول دارن برای کشورای معروف و مرفه که از همون اول میرن انگلیس و آمریکا و کانادا و آلمان ... حد متوسط روبه بالا میرن روسیه و چین این دوتا کشور پووووووووول زیاد میخوان و یا آزمون ندارن یا اگه دارن آسونه ... جوری که کسی نگران آزمونش نیست 

یا تمکن مالیشون متوسطه که میرن ایتالیا آزمون داره اونم با ظرفیت محدود از بین دو قاره اروپا و آمریکا ... کمتر از ایتالیا هم ترکیه س 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز