2777
2789
عنوان

فرزندخوندگی میخایم قبول کنیم

1043 بازدید | 85 پست

دخترا من ۲۰سالمه شوهرم ۳۱

ما بچه دار میشیم دوتام سقط داشتم ولی دلم میخاد بچه از پرورشگاه بیاریم ی پسر خوشگل ۶ماهه شوهرم میگه خودمون بچه دار شیم سرویس کرده ولی من از ته قلبم دوس دارم اینکارو کنم و پیگیر شدیم چندوقته 

خب اونم بچه ی خودمه فرقی نمیکنه 

بنظرتون کارم درسته ؟انقد رو مخ شوهرم رفتم نیمچه راضی شده ولی میگه بعدا اون بچه بفهمه اذیت میشه 

چیکار کنم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون نمی‌دن زحمت نکشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نمیخوام دلتو بزنم از اینکار اتفاقا کار خوبی داری میکنی

ولی من همیشه ترس اینو دارم که وقتی بزرگ شد خانوادش پیدا بشن 

یا وقتی بزرگ شد فهمید خودش پیگیر خانوادش بشه 

اونموقع چیکار میخوایی بکنی خیلی سخته

بچه اذیت نمیشه 

خودتون اگه حرف بقیه ازارتون نمیده اینکارو بکنید 

چون مردم هزاران حرف ممکنه بزنن

مثلا من باشم عین خیالم نیس وی میگن

ولی بعضیا روحیه حساسی دارن ونمیتونن تحمل کنن

بهترین کاره چرا یه انسان رو وارد دنیا کنیم وقتی میتونیم انسانی که احتیاج به توجه داره رو تحت سرپرستی قراربدیم

اذیت که دیگه سرنوشتش بوده تو پرورشگاه هم بمونه اذیت میشه ولی طوری نشه که وسط راه کم بیاری بچه رو اذست کنی خودت میدونی دیگه بچه تو هر سنی یه اذیت و اخلاق خاصی داره الان بچه خود من با دستاش میره مدام گیم نت هر شب دعوا داریم یا ابجیش میزنه

اره شرایطت اوکیه ولی یکم نگرانم

پسر قبول نکنید 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.