2777
2789
عنوان

فرزندخوندگی میخایم قبول کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 85 پست
بچه دار میشید بهتون راحت بچه میدن؟؟ منو شوهرمم دوست داریم این کارو انجام بدیم

اره میدن 

خیلی کار قشنگیه بنظرم واقعا دلم میخاد این کارو کنم 

اگه شرایطتت دارین حتما پیگیری کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام دلتو بزنم از اینکار اتفاقا کار خوبی داری میکنیولی من همیشه ترس اینو دارم که وقتی بزرگ شد خان ...

اره خب منم از همین یکم نگرانم ولی خب نمیشه ک هیچوقت نفهمه بلاخره میفهمه و ب قول شما ممکنه…

میتونم بپرسم دلیلت چیه خودت نیاری؟بعد هم شما جنسیت و سن را انتخاب میکنی خوشگلی و زشتیش دست شما نیست

اره میدونم زشتی و خوشگلی و کاری ندارم همه ما آفریده خداییم 

ی نینی ب دلم نشسته دیدمش اونو میگم

پیگیر شدیم نه میدن ولی خب باید از لحاظ مالی کاملا ساپورت بشه بچه و اینا یذره پیگیری داره

من دختر خودم فرزند خوندم هست 

تمامی مراحل زیر دستمه 

یک ذره پیگیری داره ؟

فقط مالی ساپورت باشه ؟

کجا شما پیگیری و اقدام کردید که بهتون صلاحیت دادند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره خب منم از همین یکم نگرانم ولی خب نمیشه ک هیچوقت نفهمه بلاخره میفهمه و ب قول شما ممکنه…

باید همشو بپذیری بعد ببین میتونی

یه درصد احتمال بده چیزایی که گفتم بشه 

ببین تحملشو داری بعد

فکر همه جاشو بکن

بچه اذیت نمیشه خودتون اگه حرف بقیه ازارتون نمیده اینکارو بکنید چون مردم هزاران حرف ممکنه بزننمثلا من ...

نه من حرف کسی واسم اصلا مهم نیست کاری و ک بخام می‌کنم 

نگران حرف بقیه ب اون بچه ام

اذیت که دیگه سرنوشتش بوده تو پرورشگاه هم بمونه اذیت میشه ولی طوری نشه که وسط راه کم بیاری بچه رو اذس ...

ای جونم 

من اصلا بچه خوشم نمیومد و دوساله ازدواج کردم شوهرم خیلی گیر بود بچه بیاریم ولی نمی‌دونم عجیب الان علاقه مند شدم و دلم میخاد این کاروکنم