2777
2789

به من چن ماه پیش دکتر داده دو سه بسته؛فک کنم هر روز باید میخوردم اما تو اسباب کشی جمع کردم و یادم رفت؛دکتر واسه کمبود ویتامین داد و...

الان پیداش کردم تو گوگل راجبش خوندم دیدم خیلی مفیده واسه خیلی چیزا که من بهش نیاز دارم مثلا اشتها مو و غیره.

الان میخوام این دو سه بسته رو هر روز بخورم،میخوام بدونم میشه بعدشم برم دوباره دارو خونه بخرم و مرتب استفاده کنم؟استفاده زیادش صرر نداره؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای زاید بدنتم زباد میکنه

موهای زائد بدنم بشدت زیاده ینی شده

ولی چاره چیه. انقد فایده داره شنیدم که اون فدای سرم. همینطوریشم هفته دو بار مجبورم شیو کنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من همیشه از داروخونه میگیرم میخورم

مرتببب؟درصد خاصی نداره دیگه نه؟

چه خوب،میشه بگید برا چی می‌خورید و چقد تاثیر داشته؟

آخ این زینک آچار فرانسه چیه چرا من دیر کشفش گردمممم

کی میخورین؟قبل شام بعدش کی

نه ضرر نداره من خیلی استفاده کردماما بازم از دارو‌خانه بپرس

اها چه خوبب

برا چی استفاده می‌کردین؟

مرتببب؟درصد خاصی نداره دیگه نه؟چه خوب،میشه بگید برا چی می‌خورید و چقد تاثیر داشته؟آخ این زینک آچار ف ...

من ناخونام بلند میشدن ولی زود میشکستن و ریزش مو شدید داشتم از وقتی مصرف کردم ریزش موهام که خیلییییی کمتر شده و ناخونامم عالی ان و حتی حساب کردم کمتر مریض میشم ولی من همیشه یه ورق میگیرم بعد که تمام شد ۲۰ روز یا یک ماه نمیخورم میگه استفاده مداوم ضرر داره

من ناخونام بلند میشدن ولی زود میشکستن و ریزش مو شدید داشتم از وقتی مصرف کردم ریزش موهام که خیلییییی ...

چه خوببب

نه همچنان رو بخور بسه .مولتی ویتامین بدرد نمیخوره .بجاش میوه طبیعی بخور

والا میوه هر چی تو خونه باشه من خیلی میخورم