2777
2789

چ غلطی بکنم ،مامانم ی جور جمعش کرد ولی بنظرتون منم ی چیزی بگم ک جمعتر شه؟

ببینید من واقعا فحش نمیدم این سری خیلی فشار روم بود اینا هردیقه بچشونو تلپی میندازن خونه یکی دیگه عاصی شدم،بچشون با نمکه واقعا ولی حرصی شدم😑ظهر ساعت یک آوردنش بدون هماهنگی قبلی،خیلی از این کارا بدم میاد واقعا ،خب حداقل هماهنگ‌میکردن..جلو پسره که ۳سالشه فحش دادم اونم رفت به مامانش گفت اصلاااا فکر نمی‌کردم بره بگه🤦🤦🤦تازه اصلا نمی‌دونست این کلمه فحشهههه من نمیدونم چرا رفت گفت اخههه

نپرسید چی گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جلوی خواهرزادم یچیزی گفته بودیم از مادربزرگ اونطرفیش 

بعد خواهرزادم زفته بود به پسر عمش گفته بود مامان فلانی بهت این حرف و زد🤣🤣🤣🤣تو اوج بازی یه حرفی شنیده بود رفته بود اونطرفی گفته بود 

ما جلوی خواهرزادم یچیزی گفته بودیم از مادربزرگ اونطرفیش بعد خواهرزادم زفته بود به پسر عمش گفته بود م ...

وااای خیلی بده🤦😂نمی‌دونم چی کنممم

اینم  مامانم داشت باهاش حرف میزد منم پشت سرش بودم فحش دادم اصلاااا فک نمیکردم حتی بشنوهه حرفمو 😑😑🤦🤦🤦🤦

به جای فحش دادن بچه رو قبول نکنیدالان هم بچه داری کردی هم اونا ازت طلبکارن که چرا فحش دادهفکر جمع کر ...

عزیزم همینجور بی هوا بدون هماهنگی اوردش دم در😑💔تازه زنگ زد گفت اگه فضولی کرد بگو بیام دنبالش یعنی حتی درک اینم ندارد ظهر بخوایم ی استراحتی بکنیم با چی 

ن بابا دمت گرم 👌👌👌👌👌👌👌👌

مامانه زنگ زد واسه مامانم😂🤦💔مامان گفت ما همچین چیزی نگفتیم ،گفت آره گفتم اینا اهل این حرفا نیستند🤦🤦🤦😂😂😂😂