2777
2789
عنوان

آشنایی جدید

120 بازدید | 15 پست

دوستان من پنج ساله از همسرم جدا شدم/ 

به تازگی با آقایی آشنا شدم یعنی تازه دوروز هست/ خودم قصد جدی باهاش ندارم/ ولی توی این دوروز یه رفتارایی دیدم که حس ششم من میگه مشکوکه/ 

خودش میگه ۹ ساله از همسرش جدا شده و یک دختر ۱۳ ساله داره/ میگه خونه مادرشه و بچشم اونجاس و یک خونه مستقل هم داره که مثلا می‌تونه با من بره اونجا/ 

حالا دوستان مواردی که باعث شک‌من شده! 

دیشب در دیت اول: گوشی ساده دستش بود. و گفت میدونی من زمان اعتراضات منو گرفتن والان باید این گوشی دستم باشه! گفتم پس دیشب از کجا باهام چت کردی در وات! خلاصه جواب شفافی نگرفتم 

از طرفی نخواستم دیت اول غر بزنم 

ولی حواسم بود ! 

رفتیم یه قهوه گرفت و 

رفتیم خونش یک ساعتی نشستیم بعد گفت : عه ساعت ۹ ونیم باید فلان جا باشم ! گفتم باشه عیبی نداره برگردیم دیگه! 

منو رسوند و رفت! 

دیشب مطلقا نه زنگی نه پیامی 

من توقع داشتم حداقل یه پیام کوتاه بده 

صبح پیام داد صبحت بخیرو یک کوچولو در حد خوبی چت کرد .و گفت فعلا پس 

نکته مشکوک دیگه اینکه اصلا از استیکر قلب استفاده نمیکنه فقط گل میزاره 

صبح دیدم واتساپ و تایم دار کرده که بعد ۲۴ ساعت پاک شه 

گفتم دلیل تایم گذاشتنت چیه گفت می‌خوام دخترم که گوشیم دستشه نبینه! درحالیکه دخترش ۱۳ سالشه همه بچه ها خودشون گوشی دارن ! 

بعد دیدم عکساییی که شب قبلش از خودش و خونش فرستاده بود اونارو پاک کرده 

من مشکوکم یه جای کارش میلنگه 

میگم نکنه زن داره 

واقعا رفتی خونش ؟!

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من با یکی آشنا شدم قبلا همچین مشخصاتی داشت 

مشخص شد سو استفاده میکرده از دخترا 

البته من همون قرار اول که پیشنهاد خونه داده 

کنسلش کردم بعدا وقیحانه پیام داد قصدش 

رابطه بوده بعدشم بلاکش کردم 

با خط های دیگه پیام داد فحاشی کرد 

خودتو دست کم نگیر 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چند وقته باهمید ؟والا چی بگیم خودت مصلحت خودتو بهتر میدونی

تازه آشنا شدم / آخه شب قبلش بهم شب اوله اشنایی/ خب اگر زن داشت چجوری نصب شب زنگید/ باز کارای امروزش نشون میده زن داره چمدونم بخدا

تازه آشنا شدم / آخه شب قبلش بهم شب اوله اشنایی/ خب اگر زن داشت چجوری نصب شب زنگید/ باز کارای امروزش ...

اشتباه کردی اول اشنایی رفتی خونش اتفاقی بینتون افتاد؟؟

زن داره مطمئن باش

از کجا مطمئن بشم زن داره؟

گوشیش اگه دستت افتاد برو سامانه ثنا 

اونجا معلوم میشه 

الان ت ا ر وت کشیدم بله زن داره/ الان بهش پیام میدم و بعدم بلاک

اینایی که خیانت میکنن 

سعی میکنن خیلی محافظ کارانه ‌پیش برن 

بهانه هم زیاد دارن 

معمولا هم واتساپ تماس میگیرن 

اینایی که خیانت میکنن سعی میکنن خیلی محافظ کارانه ‌پیش برن بهانه هم زیاد دارن معمولا هم واتساپ تماس ...

ولی تابلوعن ،/ حس ششم زنها حرف نداره/ حتی فکر کن من صبح گفتم چرا این اصلا استیکر قلب نمیزاره/ همش گل میزاره/ اینها نکات مهمیه هااا خیلی مهم/ حتی دیشب بعد رسوندن من اصلا پیام نداد!!) صبح فقط صبح بخیر گفت و یک سلام احوالپرسی ساده/ کافیه ادم زرنگ باشه به راحتی قابل تشخیصه