2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حواستون به پروتئین دریافتیتون باشه و از چربی های مفید به مقدار کافی استفاده کنید قهوه یا چای هم ...

ببخشید میوه تو این رژیم مجاز یا نه ؟کربوهیدرات در روز باید مصرف بشه یا هفته ای باشه اشکال نداره ؟

رژیم فقط کالری شماری با فستینگ کربوهیدرات رو بدون کالری شماری قطع کنی فقط اب بدن کم میشه

منم حس میکنم این دو کیلو اب بدنم و حقیقتا زیاد براش خوشحال نشدم ولی دوست دارم دو رقمی بشه وزنم 

ببخشید میوه تو این رژیم مجاز یا نه ؟کربوهیدرات در روز باید مصرف بشه یا هفته ای باشه اشکال نداره ؟

یه سری میوه های خاص مجازه 

مثلا پرتقال مجاز نیست 

سیب اوکیه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اصلا دو رقکی نشد و یه رقمی شد وقتی سایزت هسچ تغییری نمیکنه و فقط سیسیتم ایمنی بدنت نابود میشه چیمن ه ...

نه اخه باشگاه هم که میرم من فقط سایز کم میکنم بخاطر مشکلات هورمونی وزنم همیشه ثابت 😞

نه اخه باشگاه هم که میرم من فقط سایز کم میکنم بخاطر مشکلات هورمونی وزنم همیشه ثابت 😞

فک نکنم کسی از کن بیشتر مشکلات هورمونی داشته باشه

باید ادامه بدیم وگرنه همینجوری بزاریم بمونه فقط وزنمون روز به روز میره بالاتر من ۶۹ بودم ۵۹ شدم 

۱۳ روز عید رعایت نکردم ۶۰ شدم 

تو چندی؟

فک نکنم کسی از کن بیشتر مشکلات هورمونی داشته باشهباید ادامه بدیم وگرنه همینجوری بزاریم بمونه فقط وزن ...

من 110بودم بعد چهار ماه باشگاه سایز زیادی کم کردم اما وزنم شد 107