2777
2789

دخترم ‌ چند وقته بشدت یبوست میشه جوری که  ۵ روز شکمش کار نمی کنه ...انواع ملین ها و شربت ها هم‌میدیم بازم فایده نداره تا آب  و روغن زیتون به معقدش نزنیم با قطره چکون کلر نمی کنه وقتیم جلوش باز میشه  شکمش شاید ده باز کار کنه تا روده ش خالی بشه ..چند تا گوارش اطفال هم بردم نتیجه ای ندیدم ...ممنون میشم اگه گوارش اطفال خوب میشناسید معرفی کنید ؟ مقدادی و  شیوا محمدی  و سیاری بردم و هیج فایده ای نداشت ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

دکتر دهقان شیراز البته هستن 

بهش سبزیجات میدی ؟ بچه من یبوست که میشه چند تا برگ اسفناج با لیمو تازه و نمک خوش مزه میکنم می دم بخوره مثل سالاد 

طولی نمی‌کشه که شکمش کار می کنه 

کاهو هم خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دهقان شیراز البته هستن بهش سبزیجات میدی ؟ بچه من یبوست که میشه چند تا برگ اسفناج با لیمو تازه و ...

غذاهاش  که فقط سعی می کنم توش روغن زیتون   آلو و هر چیزی که فکر کنی ملین بهش میدم ...اما هیچ فایده ای نداره ...چون آلرژی داره به پروتئین گاوی .. یبوستش خیلی شدید میشه وقتی  پنیر یا ماست میخوره و بعدش دلدرد و نفخ زیا د جوری که شبا از دلدرد  و نفخ خواب خوبی نداره

غذاهاش که فقط سعی می کنم توش روغن زیتون آلو و هر چیزی که فکر کنی ملین بهش میدم ...اما هیچ فایده ا ...

خب به هیچ عنوان نباید تو خونه باشه که بخوره همون دل و روده رو میریزه بهم تادرست بشه طول میکشه دوباره میخوره چرخه ادامه دار میشه

امیر حسین حسینی.تو بیمارستان لقمان و مفید هستن.خدا خیرش بده، مشکل دختر من که حل شد

میشه در مورد دکتر امیر حسین حسینی اطلاع بهم بدید ؟ دیدم تو گوگل خیلی ازش تعریف می کنن و منم برای چهارشنبه وقت گرفتم ...دکتر خوبیه ؟ تخصصی تو آلرژی گوارشی و یبوست هم داره ؟

میشه در مورد دکتر امیر حسین حسینی اطلاع بهم بدید ؟ دیدم تو گوگل خیلی ازش تعریف می کنن و منم برای چها ...

یه آدم مودب و خوش اخلاق.

با بچه خوش برخورد، دختر من ازش خوشش میومد، بخاطر همین حرفاشو گوش میکرد.

من تو لقمان میبردم دخترمو.

خداروشکر دختر من یبوستش خوب خوب شد.

به حرفاش گوش کنید ، حتما نتیجه میگیرین

یه اخلاقی داره، با روشهای کم هزینه ، میره جلو.خیلیا بودن ، میگفتن دکتر دیگه گفته برن مثلا آندوسکوپی و ‌... اونم با هزینه های چند میلیونی.

ایشون میگفت فعلا لازم نیست، اگر لازم شد میفرستمتون.

به سوای پول، بچه به آندوسکوپی و ... کلی اذیت میشه

غذاهاش که فقط سعی می کنم توش روغن زیتون آلو و هر چیزی که فکر کنی ملین بهش میدم ...اما هیچ فایده ا ...

پس اگر حساسیت داره به خاطر اونه 

احتمالا گرمی هم داره 

اسفناج رو امتحان کن برای من که خیلی موثری بود اسفناج خام مثل سبزی با لیمو و نمک