دخترم چند وقته بشدت یبوست میشه جوری که ۵ روز شکمش کار نمی کنه ...انواع ملین ها و شربت ها هممیدیم بازم فایده نداره تا آب و روغن زیتون به معقدش نزنیم با قطره چکون کلر نمی کنه وقتیم جلوش باز میشه شکمش شاید ده باز کار کنه تا روده ش خالی بشه ..چند تا گوارش اطفال هم بردم نتیجه ای ندیدم ...ممنون میشم اگه گوارش اطفال خوب میشناسید معرفی کنید ؟ مقدادی و شیوا محمدی و سیاری بردم و هیج فایده ای نداشت ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر دهقان شیراز البته هستن بهش سبزیجات میدی ؟ بچه من یبوست که میشه چند تا برگ اسفناج با لیمو تازه و ...
غذاهاش که فقط سعی می کنم توش روغن زیتون آلو و هر چیزی که فکر کنی ملین بهش میدم ...اما هیچ فایده ای نداره ...چون آلرژی داره به پروتئین گاوی .. یبوستش خیلی شدید میشه وقتی پنیر یا ماست میخوره و بعدش دلدرد و نفخ زیا د جوری که شبا از دلدرد و نفخ خواب خوبی نداره
امیر حسین حسینی.تو بیمارستان لقمان و مفید هستن.خدا خیرش بده، مشکل دختر من که حل شد
میشه در مورد دکتر امیر حسین حسینی اطلاع بهم بدید ؟ دیدم تو گوگل خیلی ازش تعریف می کنن و منم برای چهارشنبه وقت گرفتم ...دکتر خوبیه ؟ تخصصی تو آلرژی گوارشی و یبوست هم داره ؟