2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی و مشکلاتش

1140 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من دوسال عقد و نزدیک ب سه ساله عروسی کردم تاخالا قصد بارداری نداشتم و روش جلوگیری هم طبیعی بوده هرکی منو میبینه میگه دیگه فکر بچه باش حالم خوب نیست الان اطلا شرایطش رو ندارم و فکر نمی کنم الان از پسش بر بیام26سالم هست

پریودیم منظمه. فکرم نمیکنم مشکلی باشه

دیروز یکی از همکارام تو محیط کار ی حرفی بهم زد ترسیدم گفت 6سال بچه نمیخواسته و مثل من طبیعی پیشگیری میکرده بعد ک اقدام کرد باردار نشده و یک سال و نیم درگیر دوا و دکتر بوده منم هم ترسیدم هم اعصابم خورد شد 

بنظرتون ممکنه منم این مشکل برام پیش بیاد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارت ۶سال جلوگیری کرده.. بعد اقدام کرده در عرض ۱سال و نیم باردارشده، خیلی خوبه که مشکلش چیه؟

جلوگیری اگه طبیعی باشه

و خودت و همسرت سالم باشین ۱۰سالم جلوگیری کنی و بعدش اقدام کنی نهایتش توهم یک سال و نیمه حامله ای.. 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

سلام عزیز بعید نیست.

من سر این بارداریم با اینکه بچه سومم بود ولی ۱۰ ماه طول کشید تا باردار شم کلا فاصله افتادن باعث میشه دیرتر باردار شه آدم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بله

خاله همسرم ۳۸سالگی ازدواج کرد دوسال جلوگیری کرد الان ۵ساله دنباله دکتر و درمانه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

اولا ک همه چیز دست خواست

دوما میخای خیالت راحت بشه، روز ۱۴ پریودیت برو یه دکتر خوب (سونو کنه ببینه تخمک هات چه جورین)و اگه خوب بود یه آزمایش اسپرم هم برای همسرت بنویسه..

اینایی که گفتم اگه بیمه تکمیلی داشته باشی کلا مفت میوفته برات. بدون بیمه ۱یا۲ میلیون اما خیالت راااحت راااحت میشه و ارزش داره و بعدش هرچقد خواستی جلوگیری کن

منم مثل شما جلوگیری طبیعی داشتم دو سال جلوگیری کردم بعدش اقدام، ولی باردار نمی‌شدم دو سال بعد اقدام باردار شدم ولی بچه اولم سقط شد همش میرفتم دکتر،آزمایش،عکس رنگی با هزار بدبختی باردار شدم . الان دو تا نینی دارم فاصله سنی شون سه ساله

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بلهخاله همسرم ۳۸سالگی ازدواج کرد دوسال جلوگیری کرد الان ۵ساله دنباله دکتر و درمانه

ربطی نداره عزیزم

اونا از اول مشکل داشتن.. جلوگیری باعث نازایی نمیشه

دخترداییم از روز اول اقدام کرده ۸ساله دارع میره دکتر چون شوهرش اسپرمش ضعیفه

دخترعموی شوهرم از همون ماه های اول عروسی اقدام میکنه اما چون تنبلی تخمدان داره نمیشه

عروس عموم از همون اوایل عروسی اقدام کرده اما چون مشکل هورمونی داره نمیشه و چندبارم عمل کرده 

من ۷سال جلوگیری کردم، اقدام کردم دقیقا ۱۱ماه بعد حامله شدم