2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی و مشکلاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری طبیعی باعث خشک شدن رحم میشه دربعضی برای همه نیس.

ومدت زمان بارداری درهرکسی متفاوته من خودم بایکباررابطه باردارمیشم بدون جلوگیری مامان خودم هربچه ای ۱سال.

ومورداخر کلا الان کمی بارداری هابه مشکل خورده وقتی گوشیهامون زیرسرمونه میخوابیم باعث خیلی ازمشکلات میشه من جمله بارداری زویه تعویق میندازه

اولا ک همه چیز دست خواستدوما میخای خیالت راحت بشه، روز ۱۴ پریودیت برو یه دکتر خوب (سونو کنه ببینه تخ ...

ن عزیزم اصلا ربطی ب تخمک خوب و اسپرم خوب نداره 

مراجعینم هیچ ،دوتا از نردیکانم که حدود ۳۰سالو یکی هم ۴۰سالشه ب مدت ۸سال یکی هم ۵سال پیشگیری داشتن الان هر دو هر ماه میرن دکتر فارغ از هیچ مشکلی باردار نمیشن 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

زنداییتون اسم‌و فامیلش چیه؟؟کدوم شهره؟

تهران. اسمشو نمیگم ولی بدون انقد مهارت داره و تحصیل کرده هست که چیز الکی نگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ایشون مشکلی نداره هرچی دکتر رفته بهش گفتن زیاد جلوگیری داشتی چون ۴۰سالگی اقدام کردی

چون دیر ازدواج کرده عزیزم، نباید بندازیم گردن اون۲سال.. پس تکلیف اون ۳۸ سال چی میشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

آبجیه منبخاطر درس و دانشگاه و کنکور نذاشت بچه دار بشه حالا ۸ساله آواره دکتر و بیمارستان و آزمایشگاه ...

از کجا معلوم اگه همون اولم بچه میخواست سریع باردار میشد!!؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ددست میگن اینوازقدیم میگن رایجه

گلم کسی که میگه دکتر اطلاع نداره و نمیشه قانع کرد .البته هرکی نظرش متفاوته دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ن عزیزم اصلا ربطی ب تخمک خوب و اسپرم خوب نداره مراجعینم هیچ ،دوتا از نردیکانم که حدود ۳۰سالو یکی هم ...

چندماهه تو اقدامن؟ باید صبور باشن. هرچیز زمانی داره.. کسی که هم خودش هم شوهرش سالم هستن و ازمایشا و سونو ها سالمن بنظرم تنها دلیلش خواست خداست که زمان معینش فرا نرسیده براشون..باید منظم اقدام کنن و به خدا بسپارن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

ددست میگن اینوازقدیم میگن رایجه

عزیزم هیچ‌پزشکی این قضیرو تایید نمیکنه.میشناسم طرف بعد چند سال جلوگیری طبیعی راخت باردار شده.و‌کسی هم ک از روز اول اقدام بوده و نشده.

قدیمیا دکتر بودن؟