2777
2789
عنوان

پست نماز شب

278 بازدید | 24 پست

دیشب قرار شد هر شب این پست رو بذاریم جهت یاداوری نماز شب

راستی برای مردم غزه خیلی دعا کنید شرایطشون بسیار بد و بسیار خطرناکه

اگر براتون مقدوره این ذکر که ایت الله جاودان گفتن رو توی گروه هاتون پخش کنید به نیتشون و خودتونم زیاد بگید

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ

اَللّٰهُمَّ إنَّا نَجْعَلُكَ فِيْ نُحُورِهِمْ وَنَعُوذُ بِكَ مِنْ شُرُورِهِم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما عزیزم چقدر خوبی شما ،خدا امثال شمارو زیاد کنه

اینکه از روی یک پست به یکی میگید خوب معلومه خوبی توی وجودتون جاری هست که یکی مث من رو خوب می بینید دوست عزیزم❤️

التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
حس میکنم کربلا دوباره در حال اتفاقه و من هیچ غلطی نمیتونم بکنم

در حد توان خودتون قدم بردارید خدا تلاشتونو می بینه 

خاصیت دعارو دست کم نگیرید مطمئن باشید حق به حقدار میرسه ولی باید صبوری کرد و حرف بزرگان دین رو گوش داد 

اینکه از روی یک پست به یکی میگید خوب معلومه خوبی توی وجودتون جاری هست که یکی مث من رو خوب می بینید د ...

فداتون بشم عزیزم محتاجیم به دعا

دعای فرج الهی عظم البلا داره به واقعیت تبدیل میشه

منم هر روز نماز غفیله میخونم و فقط برای کودکان غزه از خدا آرامش میخوام...یعنی انقدر دلم بی قراره نمی ...

الهی که خدا قبول کنه ازتون مهربون 

الهی حاجت دلت براورده بخیر بشه

دل منم ضعف میره برای مظلومیتشون 

دلم میخواد برم غزه همشونو بغل کنم بگم نترسید من کنارتونم من مادرتونم من خواهرتونم دردشون به دلم 💔

در حد توان خودتون قدم بردارید خدا تلاشتونو می بینه خاصیت دعارو دست کم نگیرید مطمئن باشید حق به حقدار ...

بله درسته...بله قطعا دعاها میرسه...من سالها بود نماز نمیخوندم ولی الان طوری شدم که بخاطر غزه تنها پناهم رو در نماز و قرآن اونم از طریق برنامه محفل که میدیدم در ماه رمضان دیدم ...و حس میکنم فقط ازین طریق میتونم برای اون طفلهای معصوم کاری کنم و کمی ارامش بگیرم

بنظرم هر کس الان کاری نکنه اگر زمان کربلا هم بود قطعا از دشمنان امام حسین بود

تو رو خدا دعا کنید برا بچهای مظلوم فلسطین 😔🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بله درسته...بله قطعا دعاها میرسه...من سالها بود نماز نمیخوندم ولی الان طوری شدم که بخاطر غزه تنها پن ...

خداروشکر که به دعوت خدا لبیک گفتید برگشتید به آغوش پر محبتش ❤️

بله دقیقا همینطوره این حجم از غم با هیچ چیزی توی دنیا رفع نمیشه فقط یه نیروی ماورایی فوق قوی میتونه اجازه نده ما به زانو در بیایم 

البته قطعا قطعا حال شهدا پیش خدا خوبه و عاقبت بخیری نصیبشون شده ولی دل ادم ازین همه مظلومیت به درد میاد خدا به فریادمون برسه از غربالهای آخر زمان و فتنه های اخر زمانی 

پناه بروجود اعظمش 🙏