2777
2789
عنوان

کیا توی متاهلی تنهان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 74 پست
منم تنهاماینقدر اذیتم کرده که از فشار روحی خواب ندارم۶ صبح هم باید پاشم برم سر کار

منم زندگیمو خراب کرد مگه گناهه من چی بود که نذاشت خوب زندگی کنم😭

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اصلا ازدواج وجود نداشت. من از اول هم نمی خواستمش. خانوادم مجبورم کردن. مامانم چند ماه بعد عروسیم فوت کرد. حلالش کردم بخشیدمش دوسش دارم ولی دلم از خونه. پام نمیاد برم بهشت زهرا

منم تنهاماینقدر اذیتم کرده که از فشار روحی خواب ندارم۶ صبح هم باید پاشم برم سر کار

منم زندگیمو خراب کرد مگه گناهه من چی بود که نذاشت خوب زندگی کنم😭

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
ولی من بند بند وجودم عاشقشه متاسفانه نمیخوام باور کنم خودمو میزنم ب نفهمی ک راحت زندگی کنم💔

نه من بخاطر خودم فعلا تحمل میکنم ازش متنفرم همه جوره

خب که چی مثلا ! 

منم از چشم افتاده الان تو بغلشم ولی اونجوری ک باید ببینمش نمیبینم 💔💔

دقیقا منو گفتی...خیلی در حقم بدی کرده به ناحق🥺🥺🥺

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم تنهام خیلی من خیلی چاقم۱۳۸کیلوام بخدادست خودم نیست😭

امشب گفت دلیل اینکه باتونمیرم بیرون چاقیته😭خیلی بدبختم خیلی 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!