2777
2789
عنوان

کیا توی متاهلی تنهان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 74 پست
رفتم یه سری بامادرشوهرم ۲ماه یه عالمه قرص ریخت توشکمم دکتررژیم گرونم بودش بعدمیگفت بایدتویه ماه۱۵کیل ...

چندسالته؟پیش خدا هیچ کاری نداره نذرو نیاز کن به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها متوسل بشو به امام رضا علیه سلام متوسل بشو مطمئن باش نتیجه میگیری خدا بنده شو تنها ول نمیکنه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چندسالته؟پیش خدا هیچ کاری نداره نذرو نیاز کن به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها متوسل بشو به امام رض ...

من نمازامودرست نمیخونم یعنی خداتوبه موقبول میکنه

صدبارشکستم توبه مو

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟پیش خدا هیچ کاری نداره نذرو نیاز کن به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها متوسل بشو به امام رض ...

آخرماه میشم۲۲

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

استرس اخلاقاش استرس بچه دارنشدن یعنی نمیره زن بگیره؟اینکه بخاطرچاقیم نمیریم بیرون این دوتاجملش قلبمو ...

چرا خب‌ وقتی حرکتی نزنی احتمالش هست بگیره.

وقتی باهات بیرون نمیاد بازم هیچکار نمیکنی 

اینا همش انگیزه هست ولی تو نشستی دنبال معجزه که یعنی نمیره زن بگیره

والا برای تلنگر بهت میگم 

ولی بعید میدونم روت تاثیر گذاشت😂

..💔

آخرماه میشم۲۲

میگم اینقدر استرس بیخود داری عزت نفست خیلی پایینه،ببین خودتو بسپار بخدا در حد توانت تلاش کن دیگه بیخیال باش

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چرا خب‌ وقتی حرکتی نزنی احتمالش هست بگیره.وقتی باهات بیرون نمیاد بازم هیچکار نمیکنی اینا همش انگیزه ...

شمانمیدونین چقدرچقدررژیم برام سخته چقدراعصابموداغون میکنه چقدرشوهرم ضعیفترم میکنه حالم بدمیشه همش کلاتوخونه ام ازبالای آقا

میگم اینقدر استرس بیخود داری عزت نفست خیلی پایینه،ببین خودتو بسپار بخدا در حد توانت تلاش کن دیگه بیخ ...

درسته دقیقاهیچکس منونمیخواد😭منیکه اینقدربه پاش صبرکردم چجوری دلش میاداین حرفاروبزنه قلبم شکسته خیلیم داغونترشده

شمانمیدونین چقدرچقدررژیم برام سخته چقدراعصابموداغون میکنه چقدرشوهرم ضعیفترم میکنه حالم بدمیشه همش کل ...

چرا ندونم؟

من خودم تنبلی تخمدان شدید دارم چاقم هستم رژیمم برام سخته

ولی در موقعیت تو بودم حتما یکاری میکردم

سر بچه ام بهم انگ نازایی زد شوهرم خودم رو لاغر کردم ورزش سالمخوری کلی دارو گیاهی اخر با تلاش خودم و خواست خدا شد 

اگر دست روی دست میذاشتم الان اینم یکی گرفته بود.

رژیم سخته ها ورزش سخته لاغری سخته

سخت تر ازین میدونی چیه 

اینکه زندگیت جلو چشمت خراب بشه

اینکه خدای نکرده بره دنبال یکی دیگه

من فکرمیکنم شوهرت مستأصل شده و هی داره بهت فرصت میده یکارایی بکنی اما...

..💔

چرا ندونم؟من خودم تنبلی تخمدان شدید دارم چاقم هستم رژیمم برام سختهولی در موقعیت تو بودم حتما یکاری م ...

خیلی تحدیدم میکنه زیاد یعنی شروع کنم حله من تاقتم کمه صبرم کمه چجوری اینهمه کم کنم آخه

خیلی درد داره مایی که متعهد ب زندگی هستیم میدونم قرار تا اخر عمر تنها بمونیم با این شوهرامون چون هیچ ...

وای دقیقااااا

همین ازارم میده

چند بار این فکر ب ذهنم رسیده 

ولی با خودم گفتم اون وقت من با اون چ فرقی دارم؟؟؟

شاید اون دقیقا همینو میخواد 

بعد  جالبیش میدونی چیه

روی تار به تار موهای منم حساسیت نشون میده 

ارایش نکن ، موهات بیرون نباشه فلان نباشه از اول اینجوری بودا

ولی الان وقتی ازین حرفا میزنه تهوع میگیرم 

میگم تو ک تایپت جن...ده پسنده😑😑😑😑😭

قلبم شکست ولی چشام باز شد

گلم میشه بپرسم چیکار کرده؟؟؟شوهر من خیانت چتی کرد دیگه هیچوقت دلم مث سابق نمیشه چقد کتک خوردم فحش شن ...

حتی نمیتونم بنویسم

تو گوشیش یه چیزایی دیدم خیلی فراتر از خیانت معمولی بود

همش رو انکار کرد 

زیر بار نرفت 

گف ناخواسته وارد یه بازی شدم خودم از خودم بدم میاد

قسم خورد دست رو قران گذاشت گف خیانت نکردم

تو عمرش ب جون من قسم نخورده بود

ب جون من قسم خورد 

ب جون باباش

یه شب تا صبح گف گه خوردم

ولی حقیقت رو بهم نگف

گف الان نمیتونم عصبی هستی 

یه مدت بگذره همه چیو میگم

من عاشقش بودم هر بار ک نگاش میکردم قند تو دلم اب میشد بعد هفت سال 

الان اصلا نمیتونم نگاش کنم 

حالم ازش بهم میخوره 

قلبم شکست ولی چشام باز شد

وای دقیقاااااهمین ازارم میدهچند بار این فکر ب ذهنم رسیده ولی با خودم گفتم اون وقت من با اون چ فرقی د ...

چون ذات خودشون خرابه میخان ما رو بپوشونن که مردای دیگه نگاه نکنن

همیشه میگم خدایا پاک بدنیا اومدم پاکم از دنیا برم