2777
2789
عنوان

کیا توی متاهلی تنهان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 74 پست
کاش یروز ماهم خوشی از ته دل رو حس کنیمآرزوم اینه یبار دیگه سر زنده بشم ولی حیف....عمرمون سر اومد

قلبم هزار تیکه شد با این جمله 💔💔💔

کلش سر زنده شیم 🥺🥺🥺😔

قلبم شکست ولی چشام باز شد

هعععی💔💔💔شوهر من خیلی ادای عاشقارو در میاره همه جوره هوامو داره ولی با این کاراش تهوع میگیرم 💔همی ...

گلم میشه بپرسم چیکار کرده؟؟؟

شوهر من خیانت چتی کرد دیگه هیچوقت دلم مث سابق نمیشه چقد کتک خوردم فحش شنیدم ب خودم نجابتم توهین کرد الان باهام خوبه ولی هیچوقت نمیتونم ببخشمش همیشه حس تنهایی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خودم اصرار کردم احمق بودم بخاطر موقعیتش و اینکه واقعا قسمت بود🥲هعی امان از قسمتو تقدیر😭

نه پول داشت نه تحصیلات نه موقعیت نه هیچی

من همه چیم سرتر بود

خانوادم در حقم ظلم کردن

با اولین خواستگاری که یکی از فامیل هامون هم حضور داشت گفتن باید به همین بری چون فامیل فهمیده و آبرومون میره

گل بگیرن او آبرو رو

فکر کردن رو دخترشون دیگه اسم گذاشتن

حالا خوبه هر دو با سواد و تحصیل کرده ان

متنفرم ازش کاش من بمیرم یا اون بمیره یا معجزه شه یه کار پیدا کنم عین آشغال بندازمش دور

الهی یه کار خوب پیداکنی یا شوهرت خوب بشه🥲

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
قلبم هزار تیکه شد با این جمله 💔💔💔کلش سر زنده شیم 🥺🥺🥺😔

خیلی درد داره مایی که متعهد ب زندگی هستیم میدونم قرار تا اخر عمر تنها بمونیم با این شوهرامون چون هیچوقت حسمون مث اولش نمیشه

اهل خطا و هرز پریدنم نیستم که بخام روحمو با کسی دیگه آروم کنم

نه یه زندگی دارم بایه خانواده سختگیرازاون قدیمیافکارشون برای خانوما چجوری بوده ایناهم هموننبایدرژیم ...

فعلا لاقل متفورمین بخور تا پریودت تنظیم بشه تنبلی تخمدانت بهتر بشه وزنتم کم میکنه برو‌دکتر زنان مشورت کن بخور 

بعدشم همین که زندگیت داره خراب میشه طلاقت میده میره یکی دیگرو میگیره برات بهترین انگیزه هست

یا بدتر طلاقتم نده بره با یکی دیگه 

همین فکر بهترین انگیزه برای شروعه 

به شوهرتم بگو یکسال دیگه فرصت بده بهم

وزنم زیاده زمان میبره 

به زبون بگیرش 

درکنارش هم کارایی بکن ک بفهمه بیکار نشستی 

قند و شکر و روغن حذف کن

سالم خوری کن

تو خونه روزی بیست دقیقه پیاده روی یا رقص

..💔

گلم میشه بپرسم چیکار کرده؟؟؟شوهر من خیانت چتی کرد دیگه هیچوقت دلم مث سابق نمیشه چقد کتک خوردم فحش شن ...

آخه آدم چجوری میتونه با کسی که اینقدر بد کرده بهش خوب باشه،واقعا حق دارید منم حالم از محبتاش بهم میخوره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
فعلا لاقل متفورمین بخور تا پریودت تنظیم بشه تنبلی تخمدانت بهتر بشه وزنتم کم میکنه برو‌دکتر زنان مشور ...

دکتررفتم قرص داده خوردم اماچون دوباره چاق شدم پریودنشدم

شوهرم اصلاحرف حالیش نمیشه میگه تااول تابستون فرصت داری من چیکارکنم بدنم ازاسترس میلرزه برای چیزای دیگه اینقدرحالم بودازاسترس شباخوابم نمیبرداینم اضافه شده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آخه آدم چجوری میتونه با کسی که اینقدر بد کرده بهش خوب باشه،واقعا حق دارید منم حالم از محبتاش بهم میخ ...

همش میگه مگه چیشده چرا اوقاتت تلخه زندگیمو زهر مبکنی شور و نشاطی تو زندگیم نیست

اخه بی وجدان تو منو ب اینجا رسوندی چطور میتونم وقتی قلبم هزار تیکه اس ادای آدمای شاد رو دربیارم فکر وقتایی ک تماس منو رد میکرد تا جواب دوسدخترشو بدوقتایی که بدرفتاری میکرد ک نزدیکش نشینم که راحت بتونه اس بده همه اینا منو نابود کرده 

مشکل شما چیه گلم

نه یه زندگی دارم بایه خانواده سختگیرازاون قدیمیافکارشون برای خانوما چجوری بوده ایناهم هموننبایدرژیم ...

با رژیم نمیشه که عزیز من بگو دکتر گفته واجبه و فلان نگو واسه زیبایی میخای بری بااین چاقی احتمال بارداریت خیلی کمه

دکتررفتم قرص داده خوردم اماچون دوباره چاق شدم پریودنشدمشوهرم اصلاحرف حالیش نمیشه میگه تااول تابستون ...

از استرس برات چی میشه؟

بسم الله شروع کن دیگه 

کو تا اول تابستون!

تا اونموقع تغییر کن بعد ببین برات وایمیسه یا نه

ولی اگر هیچکاری نکنی چی؟

بذار در تو انگیزه قوی ببینه که خودشم انگیزه بگیره صبرکنه

خب بدبخت تا کی صبرکنه هی پشت گوش ننداز

تا تابستون هرچی کم کردی بعدش می بینه داری ی‌کارایی میکنی صبرمیکنه برات

..💔

با رژیم نمیشه که عزیز من بگو دکتر گفته واجبه و فلان نگو واسه زیبایی میخای بری بااین چاقی احتمال بارد ...

رفتم یه سری بامادرشوهرم ۲ماه یه عالمه قرص ریخت توشکمم دکتررژیم گرونم بودش بعدمیگفت بایدتویه ماه۱۵کیلوکم کنی خب من نتونستم اونقدرکم کنم دیگه نبرد

نگین تروقرآن حالم بده ازشدت استرس زیردلم دردمیکنه ازخودم حالم بدمیشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

همش میگه مگه چیشده چرا اوقاتت تلخه زندگیمو زهر مبکنی شور و نشاطی تو زندگیم نیستاخه بی وجدان تو منو ب ...

بی مسئولیتی بی غیرتی کثافت کاری تحقیر همه چی باهم😭

از استرس برات چی میشه؟بسم الله شروع کن دیگه کو تا اول تابستون!تا اونموقع تغییر کن بعد ببین برات وایم ...

استرس اخلاقاش استرس بچه دارنشدن یعنی نمیره زن بگیره؟

اینکه بخاطرچاقیم نمیریم بیرون این دوتاجملش قلبموشکونده آخرشبی🥺