2777
2789
عنوان

همه لاغریمو مسخره میکنن

301 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ۴۸ کیلو ام قدمم۱۶۳ هست 

۲۱ سالمه و تازه ازدواج کردم ولی چند بار حس کردم خاله همسرم و مادرشوهرم یا حتی ادمای اشنا تیکه انداختن من بعد عروسیمم چاق نشدم بدنمم هیچ مشکلی نداره حالا کسایی ک منو مسخره کردن یا تیکه انداختن خودشون ۱۳۰‌کیلو ان 

مثلا مادرشوهرم همش میگ برو قرص چاقی بخر 

یا خاله شوهرم میگف تو ک خیلی خیلی لاغری در صورتی ک اون همه هم لاغریم معلوم نیس

توام بگو شوهر همینجوری دوس داره ..از چاقا متنفره ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

هم قد و وزن منی حدودا ...پودر گین اب بگیر بخور ...زینگ پلاس بعد از صبحانه ..

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهرم پسندید گفت اینقد زن چاق بیریخت دورو برم دیدم دنبال یه باربی مث تو بودم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

قرص برای چاقی به هیچ وجه مصرف نکن نمیصرفه به عوارضش

منم تو همین مایع هام خیلی حساسیت به خرج میدادم کلا الان رها کردم ازوقای که دست از آنالیز  لاغریم برداشتم دیگرانم اصلا اشاره ای به لاغری من نمیکنند ودوکیلو هم اضاف کردم ذهنمو رها کردم ازفکر وغصه بهتر شدم کمی 

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بخداکه لاغری نعمته بخداکه خوبه

منچی۱۳۸کیلوام

امشب شوهرم گفت بخاطرچاقیت باهات بیرون نمیام داره تنم میلرزه ازغصه دارم گریه میکنم

بروخداروشکرکن منم آخراین ماه میشم۲۲

خیلی حالم بده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!