2777
2789
عنوان

چقد زنا بدبختن

178 بازدید | 16 پست

الان کوچه پشتیمون ک ما دید داریم بهش

زنه داد و بیداد می‌کرد

من ک اول چیزی نفهمیدم

ولی آخر سر ک آروم تر شده بود

بچه اش داشت گریه میکرد

زن هی میگف بابات مرد

بابات مرد

بچه هه بیشتر گریه اش می‌گرفت

ادامه میداد ک اون موقع ک تو داشتی ناله میکردی (من منظورش با بچه اش بود، فک کنم مریض بوده) این بابات بغل دختره خوابیده بود

چقد زنا گناه دارن

فک کنم دختره تو همون ساختمون بود، یعنی کوچه پشتیمون

چون میگف بابات اینجا خوابیده بوده

چ آدما کثافتی پیدا  میشن

از همه کثافت تر مردان، آره دیگ تو جامعه ای ک اگ مرد خیانت کنه من زن باید ببخشم بخاطر بچم باید بسوزم و بسازم، حالا اگ زن خیانت کنه همه یک دم حتی خود شماها برمیگردین میگین زنه رو باید کشت، همینجا ی تاپیک بود زنه میگف دوستش خیانت کرده ب شوهرش همه میگفتن من اگ جا شوهره بودم سرشو میزاشتم رو سینش، حالا اگ مرد خیانت کنه قصیه فرق داره متاسفم برا خودمون

درد ماجرا اینه طرف دیگه این خیانت یک زنه 

یعنی یک زن ب یک زن 

مردا رو بیخیال کاش ب هم رحم میکردیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و چه قدر بچه گناه داره که باید تو این سن بفهمه خیانت چیه...خوابیدن بغل یکی دیگه چیه...مردن چیه...دعوا چیه...بعد میگن طلاق نه همچین بچه هایی خیلی آسیب می بینن.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

درد ماجرا اینه طرف دیگه این خیانت یک زنه یعنی یک زن ب یک زن مردا رو بیخیال کاش ب هم رحم میکردیم

چ ربطی داره ،زن مجرد ب کی باید متعهد باشه، من اگ ازدواج میکنم چ زن چ مرد باید متعهد بودم

چ ربطی داره ،زن مجرد ب کی باید متعهد باشه، من اگ ازدواج میکنم چ زن چ مرد باید متعهد بودم

گفتم ما زنا ک حال همو میدونیم چرا ب هم رحم نداریم 

حساب و گناه مردا جدا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اینطورام نیست که دیگه زنا همیشه مجبور به بخشش باشن

خیانت خط قرمز خیییلی از خانماست خیلی از خانما با وجود بچه هم از خیانت نگذشتن

برای هر دو جنسم بده 

هم مرد هم زن

من ندیدم تاحالا خیانت مرد رو جایی ماله کشی کنن

ولی خیانت زن رو تا دلت بخواد توهمین سایت دیدم که توجیه کردن در صورتی که تو بحث خیانت هم اون مرد هول و هرزه و هم اون زن کثیفی که پایه شده و دست رد به سینه این هول نزده و به همجنسش رحم نکرده هردوبه یک اندازه مقصرن و بی سروپا

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷