2777
2789

بچه ها همسر من سال دیگه فارغ التحصیل میشه و یکی از این شهرها رو میخوایم انتخاب کنیم برای سکونت.

عموش شیرازه و دقیقا شغل همسرم رو داره میتونه از نظر کاری خیلی کمکش کنه ولی هیچ وقت حداقل به این زودیا معروف نمیشه تو کارشو زیر سایه‌ی عموش می مونه.

اهواز که شهر خود شوهرمه تنها فایدش اینه که خونوادگی میشناسنشون و ممکنه اون اوایل مراجع زیاد داشته باشه

ایلام و سنندجم با تحقیق هایی که کردیم و توصیه استاداش مبینی بر اینکه اون شهرا کسی تو شغل شوهرم متخصص خوبی باشه ندارن و جای پیشرفت و درامد بالا توش زیاده

ایلام به اهواز نزدیکتره ولی میگن سنندج شهر بهتریه

شما کدوم رو ترجیح میدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایلام مردمش خیلی فقیرن

اهواز هم من چند بار تا حالا رفتم 

هوای خیلی الوده و سمی داره

ریه رو داغون میکنه ولی خیلیا از درامد راضین چون پولدار زیاد داره

سنندج هم شهر کردنشینه و قومیتیه و برای طولانی مدت سختته بمونی

بچه ات میخواد اونجا رشد کنه؟چون معروف بشه مجبورین بمونین

شیراز هم لعنتی شهر دانشگاهیه و پره ادم معروف و کاربلده و جاافتادن سخته ولی حداقل فرهنگش خوبه

مردمش فارس زبانن

امکاناتش تقریبا عالیه

من باشم قطعا شیراز

سالها ک بگذره قطعا همسرت جا میفته و تااون زمان از تجربه فامیلشون استفاده میکنه

ایلام مردمش خیلی فقیرناهواز هم من چند بار تا حالا رفتم هوای خیلی الوده و سمی دارهریه رو داغون میکنه ...

هنوز خیلی مونده تا بوردش رو بده ولی من از الان استرس دارم.

شیراز باید شوهرم رتبه بورد شه تا بدنش به شیراز ولی جا افتادن توش سخته مخصوصا که یه قطب پزشکی ایرانه و کلی پزشک داره🫠

اهواز اصلا خودم دوست ندارم بریم

سنندج رو یکی از رزیدنتهای فلو انداخته تو سر شوهرم خودش طرحش رو اونجا بوده بعد میگفت اصلا نوروسرجن خوب ندارن مخصوصا برای دیسک که شوهرم خیلی دوست داره بره اسپاین کار کنه

هنوز خیلی مونده تا بوردش رو بده ولی من از الان استرس دارم.شیراز باید شوهرم رتبه بورد شه تا بدنش به ش ...

بنظرم تایمهای بیکاریو برین سفر

همون شهرها مثل سنندج

ببین میتونی با مردمش سازگار شی

جو شهری رو ببین

امکاناتشو

همه چیو بالا پایین کنین

هیچکدوم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤