2777
2789
عنوان

اعصابم هنوز سر جریان ظهر داغون

249 بازدید | 19 پست

تو تاپیک قبلیم هست که فامیل همسایمون اومده در زد و خواسته تذکر و نصیحت کنه اعصابم داغونه هنوز از اون ور هم شوهرم باهام دعوا کرد که چرا صدات بالا رفته و این حرفا حالا همش با خودم فکر میکنم که همسایه بخواد به جرم کودک ازاری برام مامور بیاره یا اورژانس اجتماعی که البته این فقط فکر خودمه  میترسم اگه بخواد این کار رو کنه ابروم تو محل میره  ولی من خدایی فقط سر بچم داد زدم اونم از فشاری که روم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست اورژانش اجتماعی بیاد نمیتونم ول کنم من به شدت وسواس فکری دارم

اگه میخواست این کارو کنه امشب میومدن دم خونه‌ات.

وقتی تا الان تماس نگرفته دیگه هم نمیگیره. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه میخواست این کارو کنه امشب میومدن دم خونه‌ات.وقتی تا الان تماس نگرفته دیگه هم نمیگیره.

به خدا من از ابروم میترسم  به شدت هم وسواس فکری دارم  به حدی که میرم تو رخت خواب کلی فکر وخیال راجب این موضوع میاد تو ذهنم الانم همه خوابیدن ولی من با اینکه خیلی خسته ام نتونستم بخوابم

همونه دیگهرو نده از این به بعد

یعنی به نظرت این کار رو نمیکنه خیلی پر مدعا ست همشم فکر میکنه که من دارم بچم رو شکنجه میدم چند بار خود همسایمون بهم گفت قبلنا که دخترت چرا این قدر گریه میکنه شب ها منم گفتم خوب بچس برای شیرش بلند میشه یا هزار کار دیگه میگه اهان من فکر کردم که چون بچه رو طول روز اذیت میکنی شب ها بچه خواب کابوس میبینه

یعنی به نظرت این کار رو نمیکنه خیلی پر مدعا ست همشم فکر میکنه که من دارم بچم رو شکنجه میدم چند بار خ ...

نه نمیکنه 

ببین رو بهش دادی پر رو شده 

منم دوتا بچه دارم از تموم دنیام بیشتر دوسشون دارم ولی خب گاهی بلند حرف میزنم . قرار نیست کسی نصیحتم کنه 

ساعت ده همسایمون با دخترش سر درس خوندن دعوا داشتن  به من ربطی نداره برم در بزنم 

مستاجری یا صاحبخونه ؟اگه امکان داره برو از اونجا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه نمیکنه ببین رو بهش دادی پر رو شده منم دوتا بچه دارم از تموم دنیام بیشتر دوسشون دارم ولی خب گاهی ب ...

خونه برای اقوام شوهرم هست فعلا میشه گفت مفت نشستیم وگرنه با این اجاره ها نمیشد زندگی کرد حقوق شوهرم کمه  ولی بازم خدا رو شکر دستمون به دهنمون میرسه   

نه نمیکنه ببین رو بهش دادی پر رو شده منم دوتا بچه دارم از تموم دنیام بیشتر دوسشون دارم ولی خب گاهی ب ...

اره عزیزم خیلی بهش رو دادم خودمم قبول دارم ولی خوب میگفتم من تو این شهر غریبم کسی رو ندارم حداقل همسایه به دادم برسه زمان گرفتاری  ولی الان دیدم نه تنها من شدم مادر بد بلکه ابروم هم داشت میرفت  خودش کارمند هست من میدیم بچه هاش تنهان براشون غذا و کیک میبردم یا حتی دخترش رو دعوت میکردم بیاد تا از تنهایی در بیاد  ولی یکبار هم به روش نیاوردم نتیجش هم شدم ادم بده کسی که بچش رو شکنجه میده