2777
2789

من دو بشقاب میخورم همیشه .مثلا روزی یک وعده میخورم ولی زیاد‌ . میدونم عادت بدیه . سیگارم دارم کم میکنه واقعا زیاد میخورم ... ولی شوهرم کاری ندارههه . تازه میگه بخور نوش جونت و باز میکشه . ولی من خجالت میکشم بدبخت الان میگه اینو از کدوم باغ وحش آوردم . هما چیزو داره درو میکنه🤣🤣🤣🔪اخه مادر شوهرمم خیلی میخوره دیگه منو و اون باهم باشیم سیرمونی نداریم. بعد یکبار شوهرم به مامانش بسته دیگه الان میترکی🤣 کم بخور خوب بزار باشه بعدا بخور .یکم لاغر کن🤣 حس کردم به منم تیکه انداخت ‌. من قدم ۱۶۲ وزنم ۶۰ 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خوبی که

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سخته ..من انقدر کم میخورم شوهرمو مادر شوهرم دعوا میکنن چرا کم‌ میخوری ..من خوب اشتها دارم منتها یه بشقاب غذا یه ساعت زمان 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

منم خیلی میخورم

حالا الان خوب شدم یه دوره ای ورزش سنگین میکردم رژیم خاص داشتم، تو اون دوره رسما با تراکتور از رو سفره رد میشدم

ولی خدارشکر همسرمم مثل خودمه

اینو وفتی فهمیدم که یه دیس برنج رو دوتایی تموم کردیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منک آنقدر میخورم شوهرم اسممو گذاشته تریلی😌😂

منم با مادرشوهرم خیلی میخوریم

هم زمان شروع میکنیم آخرین نفرم بلند میشیم

با آرامش غذا میخوریم

وزنمم ۶۵

قدم ۱۷۰

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

من اگه کم بخورم شوهرم میگه بشین همشو تا آخر بخور بعد نمیخورم شاید باور نکنید یا مسخرم کنید ولی بخدا خودش با قاشق میزاره تو دهنم میگه باز کن باز کن عاااااممممم😅😅اولا خجالت میکشیدم الان اصلا ن