2777
2789
عنوان

مستاجرمون آتیشم زده دارم میسوزم

697 بازدید | 42 پست

سلام لطفا بخونید و منطقی نظر بدید،اینجا یه ساختمان سه طبقه اس پارسال خانوادم ازینجا رفتن و من اومدم به جاشون، طبقه اول منم طبقات دوم و سوم هم دست مستاجرای مادرمه

طبقه دوم چهارساله میشینه و واقعا پرو شده انگار اون دیگه مالکه اصلا آزادن، حالا با این کاری ندارم، طبقه سوم مهموناش میان تا ساعت دو شب میشینن موقع رفتن پر از سروصدا توی راه پله ها، جوری ک از خاب قشنگ میپری، دیشب دوباره مهمون داشتن موقع رفتن انقد سروصدا کردن جلوی واحد من بیدار شدم درو باز کردم بهشون گفتم دوستان نصف شبه یکم رعایت کنید

حالا امروز برداشتن زنگ زدن ب مادرم ک دخترت با چه حقی ب مهمون من گفته ساکت؟ بخاطر دخترت مهمون هم نیاد خونمون؟ مادرمو پر کردن مادرمم وایساده ازشون معذرت خاهی

اصلا انقد اعصابم خورده دوس دارم فقط پرتشون بدم بیرون این همه بهشون احترام گزاشتم ندیدن بی لیاقتا

طبقه دومم ک تازه بعد 12 یادش میفته وقت نظافت خونه اس

مادرم میگ هرکار کردن لال باش

نیومده ب خودم بگه ب مادرم زنگ زده ک مثلا بگه تو هیچ کاره ای

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

وقتی اختیار خونه با شما نیست و بدتر ضایع میشی و مادرت کوچیک چرا تذکر میدی؟!!

یا بلند شو از اونجا یا اختیار رو بگیر دستت یا حرف نزن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مدیر ساختمان ندارین؟

همون نصفه شب که سروصداشو زنگ بزن مادرت بگو تذکر بده

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر ساختمان ندارین؟همون نصفه شب که سروصداشو زنگ بزن مادرت بگو تذکر بده

کلا سه واحدیم در سه طبقه

طبقه دوم و سوم مستاجرای مادرم هستن

خیلی پرو شدن مادرم فقط میگ ولشون کن بیخیال

مامانت یا خیلی پول دوسته که طرف اونارو گرفته یا خیلی غریبه پرسته وگرنه حق با تو هست کسی منو از خواب ...

همش میگ اینا خوبن اگ اینا برن مستاجر بد بیاد و طرف شر باشه چی

بخدا کم مونده سوارمون بشن

کلا سه واحدیم در سه طبقهطبقه دوم و سوم مستاجرای مادرم هستنخیلی پرو شدن مادرم فقط میگ ولشون کن بیخیال

چی بگم والا 

یا پرو بازی دربیار آدمشون کن

یا مث خودشون اذیت کن

یا کلا بیخیال شو 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مگه خونتون جای پرتی هست که مادرتون میترسه مستاجر از دست بده؟ اگه واقعا اذیت میکنند باید به مادرت بگی بهشون تذکر بده، به نظرم این مستاجرا از اخلاق مادرت،پررو شدند که هر سری مثل بچه های خبر چین مدرسه میرند زنگ میزنند به مادرت، مادرت شاید خیلی هواشون را داره. البته نظر من طبق همین گفته های شماست

اوفیش دلم خنک شد خوب میکنن

ما آروم و بی آزار داریم زندگی میکنیم 

رو دادیم هیچی نمیگیم به صاحب خونه کم مونده خونه رو خراب کنه سرمون صدای آهنگ رو چنان زیاد میکنن که خونه میلرزه ما هر روز زلزله داریم 

هر روز هر روز دود کباب تو خونه است

آسایش نداریم

یکی هم باید باشه زبونش سر صاحبخونه‌ها دراز باشه تا هو ورشون نداره 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چی بگم والا یا پرو بازی دربیار آدمشون کنیا مث خودشون اذیت کنیا کلا بیخیال شو

ادم پر سروصدایی نیستم اصلا

همیشه مراعات میکنم مخصوصا توی راه پله ها

فقطم خودمم و دخترم

وقتی اختیار خونه با شما نیست و بدتر ضایع میشی و مادرت کوچیک چرا تذکر میدی؟!!یا بلند شو از اونجا یا ا ...

چه ربطی داره !!!1   عزیزم اختیار خونه با ایشون نیست نباید یعنی تو قسمت های مشاع هم دخالتی کنند؟ به هر دلیلی حتی مجانی ایشون تو واحد مادرشون ساکن شدن یعنی حق ندارن برای سر و صدا اعتراض کنند؟ ربطی نداره خونه مال کیه...مثل اینه من یه جایی مستاجر باشم و حق نداشته باشم کسی تو راهرو صدا میده بهش حرفی بزنم...!!!

مگه خونتون جای پرتی هست که مادرتون میترسه مستاجر از دست بده؟ اگه واقعا اذیت میکنند باید به مادرت بگی ...

ازین میسوزم این بار دومه برداشتن زنگ زدن ب مادرم ک دخترت گیر میده فلانه بسارع

خونمون هم جای خوبیه

این طبقه دوم چهارساله اینجاست دیگ رسما برای خودش شده مالک