2777
2789
عنوان

مستاجرمون آتیشم زده دارم میسوزم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 42 پست
چه ربطی داره !!!1 عزیزم اختیار خونه با ایشون نیست نباید یعنی تو قسمت های مشاع هم دخالتی کنند؟ به ه ...

منظور از اختیار یعنی مادرش بسپاره بهش و وقتی زنگ زدم شکایت مادرش پشتش باشه و بگه همه کاره دخترمه این طوری اونا می‌فهمن طرف حسابشون ایشونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اوفیش دلم خنک شد خوب میکننما آروم و بی آزار داریم زندگی میکنیم رو دادیم هیچی نمیگیم به صاحب خونه کم ...

صاحبخونه شما بی فرهنگه

شما ک نباید همرو به یک چوب بزنید

اینکارش خق الناسه

من اصلا کاری ب مستاجر بودنشون ندارم میگم کاراشون تو مخه

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جور مستاجر و یا مالک های وقت نشناس متاسفانه نمیشه باهاشون کنار آمد

کلا تو مخ هستن .

یه بارم همچین اتفاقی واسه منم افتاد مستاجر بالای یه حرف اضافی زد ساختمون رو رو سرش خراب کردم الان رد میشه تعظیم میکنه   

بله

اگه رهن کردی خب حق داری. مدیر ساختمان بزارین . حق ما ضایع میشه .اگه میشه پاشو برو جای دیگه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
منظور از اختیار یعنی مادرش بسپاره بهش و وقتی زنگ زدم شکایت مادرش پشتش باشه و بگه همه کاره دخترمه این ...

ایشون نباید به مادرش کاری داشته باید تذکرشو بده چون ساکن این خونه هست حتی مفت و مجانی الان ایشون یکی از مستاجرهای این خونه هست و حق داره شاکی باشه...

شما رو نمیدونم ولی وقتی آپارتمان زندگی میکنه آدم باید یکم تحملش رو بالا ببره...و رعایت بقیه رو بکنه..ولی گاهی اوقات دیگه کاریش نمیشه کرد..بخدا از دست طبقه پایینمون زندگی نداره..با دسته طی میزنن زیر خونه...آرامش نداریم..بچه رو نمیشه که ببندم..پسرم رو انقد تذکر میدم حتی دعوا میکنم کتک میزنم.نمیشینه..چیکار کنم خدا... مستاجر قبلی که طبقه پایین ما بودن هیچ اعتراضی نداشتن.این جدیدا خیلی کم تحمل هستن.و انگار مشکل اعصاب دارن...انگار تو ی منگنه گیر کردم....فقط خواستم درد دل کنم..

منظور از اختیار یعنی مادرش بسپاره بهش و وقتی زنگ زدم شکایت مادرش پشتش باشه و بگه همه کاره دخترمه این ...

مادرم حسابی عذرخاهی کرده و زنگ زد رید بمن

از مستاجرم شانس نیاوردیم من بودم میگفتم وای بدبخت شدم صابخونه اذیت شد فلان شد

ایشون نباید به مادرش کاری داشته باید تذکرشو بده چون ساکن این خونه هست حتی مفت و مجانی الان ایشون یکی ...

خب عزیزم‌ وقتی مادرش با اون سن پا میشه عذرخواهی میکنه آدم ناراحت میشه مادرشه خب و اونا هم تا مادرش پشتش نیست بدتر میکنن خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این جور مستاجر و یا مالک های وقت نشناس متاسفانه نمیشه باهاشون کنار آمدکلا تو مخ هستن .یه بارم همچین ...

میگ چرا ساهت دوشب ب مهمون من گفتی ساکت

ای خدا میسوزم هااااا

انگار بار اولشه

خوبشون کردی کار خوبو شما کردی

ایشون نباید به مادرش کاری داشته باید تذکرشو بده چون ساکن این خونه هست حتی مفت و مجانی الان ایشون یکی ...

مادرم میگ تو داری قلدر بازی درمیاری وگرنه اینا ادمای خوبی ان

مادرم حسابی عذرخاهی کرده و زنگ زد رید بمناز مستاجرم شانس نیاوردیم من بودم میگفتم وای بدبخت شدم صابخو ...

آفرین منم همینو میگم ته این تذکر ک‌چسک شدن مادرت ،اعصاب خوردی خودت وپرو شدن اون مستاجر هاست 

ب نظرم سال بعد مستاجر کم جمعیت و خوب پیدا کن و بیرون کن یا هم از در دوستی برو تا آرومتر باشن

ازین میسوزم این بار دومه برداشتن زنگ زدن ب مادرم ک دخترت گیر میده فلانه بسارعخونمون هم جای خوبیهاین ...

عزیزم حرص الکی نخور فقط این مشکل به دست مادرتون حل میشه شما عملا تا وقتی مادرتون پشت اوناس نمیتونید حرفی بزنید. یه بار باید مادرتون محکم باهاشون حرف بزنه