2777
2789
عنوان

مستاجرمون آتیشم زده دارم میسوزم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 42 پست
مادرم میگ تو داری قلدر بازی درمیاری وگرنه اینا ادمای خوبی ان

پاشو از اونجا

مستاجر جدید میاد از خجالت مادرتو همسایه ها درمیاد 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
شما رو نمیدونم ولی وقتی آپارتمان زندگی میکنه آدم باید یکم تحملش رو بالا ببره...و رعایت بقیه رو بکنه. ...

عزیزم قبلی اعتراض نمیکرد دلیل این نیست که حتما اینا استانه تحملشون پایینه شاید قبلی ها تحملشون زیاد بوده..واقعا صدا اذیت کننده هست شما بچه ات کنار دستته ولی وقتی صدا میاد بقه پایین انگار پتک روی سر طبقه پایینی میکوبی....از دریچه اونها هم ببین گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم‌ وقتی مادرش با اون سن پا میشه عذرخواهی میکنه آدم ناراحت میشه مادرشه خب و اونا هم تا مادرش پ ...

انقدر مادرم بهشون رو داده اینا منو ادم حساب نمیکنن

من بودم تا کمر خم میشدم

اگ حرفی داشت ب خودم میزد زنگ زده حسابی مادرمو پر کرده

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

شما رو نمیدونم ولی وقتی آپارتمان زندگی میکنه آدم باید یکم تحملش رو بالا ببره...و رعایت بقیه رو بکنه. ...

از پایین میزنن متوجه میشین؟

یعنی صداش میاد؟

آخه فکر می مردم از پایین بکوبی صدا بالا نره

پاشو از اونجامستاجر جدید میاد از خجالت مادرتو همسایه ها درمیاد

دلم نمیاد ساختمونو بدم دست سه تا مستاجر و برم

جوری در میکوبن بیا و ببین

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

انقدر مادرم بهشون رو داده اینا منو ادم حساب نمیکننمن بودم تا کمر خم میشدماگ حرفی داشت ب خودم میزد زن ...

تو گوشی مادرت بلاک کن  همه رو یا از گوشیش پیام بده دخترم همه کاره است 

حداقل تو تمدید سال جدید اینو بگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم قبلی اعتراض نمیکرد دلیل این نیست که حتما اینا استانه تحملشون پایینه شاید قبلی ها تحملشون زیاد ...

میفهمم..ولی کاری نمیتونم بکنم..واقعا به معنا واقعی کلمه..انقد گفتم آروم باشید بچه سه سالم وقتی چیزی میخواد و بهش نمیدیم یا با داداشش دعوا میشه محکم پا میکوبه زمین...میدونی زیادیییی ساکته خونشون..به بچه هاش گفتم ساعت دو شبکه پویا فیلم خوبی داره ببینید..گفت شبکه پویا چیه.ما نداریم.اصلا تلویزیون نمیبینیم..طبقه بالا ما هم همینه

میفهمم..ولی کاری نمیتونم بکنم..واقعا به معنا واقعی کلمه..انقد گفتم آروم باشید بچه سه سالم وقتی چیزی ...

خب شما باید تایم بیشتری رو با بچه ها بگذرونی یا بگذاریشون مهد تا حداقل تا ظهر ساعت 2 و یک هم خودت ارامش داشته باشی هم بچه ها چیزی یاد بگیرن هم کمی اعصاب همسایه اروم بشه...راستش من الان بالای سرم یه پیرمرده تنهاس اگر کسی بود که بچه داشت و رعایت نمیکرد حتما تذکر میدادم....اصلا نمیتونم اجازه بدم ارامش و اسایشم بهم بریزه و این موضوع خط قرمزمه....

اکثر افرادی که بچه دارن رو میبینم که به خودشون و بچه ها و شرایطشون حق میدن 

ولی خب اینم بگیم که بچه داشتن شرایط خاصی رو برای ما فراهم میکنه و ما باید یه تمهیداتی براش بی اندیشیم نه بقیه اونها مشکلی ندارن که

دلم نمیاد ساختمونو بدم دست سه تا مستاجر و برمجوری در میکوبن بیا و ببین

دیگه باید یه جوری بفهمن 

به مامانت هز بگو اذیت میکنن

تو هم در مقابل اذیت کن 😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خب شما باید تایم بیشتری رو با بچه ها بگذرونی یا بگذاریشون مهد تا حداقل تا ظهر ساعت 2 و یک هم خودت ار ...

همه اینا درسته. و قبول دارم..دوست ندارم کسی رو آزار بدم...بچه با بچه فرق داره. بعضی بچه ها آرومن بعضی ذاتا شلوغکارن...خونمون رو که ۸ ساله خریدیم از چشممون انداختن و فروختیمش...نمیدونم شرایط سختیه..توکل بخدا..