2777
2789
عنوان

اگه بفهمین کسی که دعوتتون کرده تو غذاش دعا و طلسم ریخته چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عموی من همیشه می‌ریزه ولی چون رابطمون با دایی خوبه و نمیشه دعوت کنه نریم همیشه میریم نمیدونم چیکار کنم😭 

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

گر نباشد میل حق

برگی نیوفتد از درخت

خیالت راحت هیچی نمیشه،تا دلت بخواد به خورد من دادن و هیچیم نشده.اینقدر از این فضا ها دور بودم که نمیفهمیدم چرا خوراکیه منو جدا میارن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

حرزامام جوادوحتماهمراه خودتون وبچه هاوشوهرتون داشته باشین حتمانمازشم بهش بخونین

خوندن زیارت عاشوراباصدلعن وصدسلام هرطلسمی روباطل میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

کاش میشد شکایت کرد منم همین بلا سرم اومده نمیشه ثابت کرد بدترین سحر سحر خوراکیه

وقتی فک میکنم چجوری به دهنمون خیره شده بود و خودش لب به غذا نمیزد دلم میخواد بمیرم 😭😭