خیلیییی خوشبخت ۲ تاپسر داره ۱ دختر خونه زندگی تر تمیز شوهرش همه چی داره مغازه ماشین زمین مهم تر ازهمه خالم نه قیافه داره نه اندام داره نه سلیقه داره نه فرهنگ و شعور داره همیشه کولی بازی در میاره ولی پیش شوهرش خیلی عزیز اصلا انگار شوهرش اونو به شکلی که ما میبینیم نمیبینه حس میکنم توچشمش سیندرلایی چیزی هست
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب برای اطرافیان ما هم این اتفاقها افتاده بدون دعا نوشتن و طلسم و جادو.ربطی نداره. اگه طلسم و دعا د ...
ربطی نداره وقتی ۴ سال دوست بودن و همو میخواستن خانواده پسر اجازه نمیدادن و خودشون هم پاپیش نمیذاشتن یه هفته نشده خودشون با به به وچه چه با گل وشیرینی اومدن؟
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
بله ربطی نداره. شبیه همین مورد بدون طلسم اطراف ما اتفاق افتاده. یهو نرم شدن هر دو خانواده. اهل طلسم ...
چی بگم ولله شما اعتقاد نداری من شخصا تجربه کردم که دارم میگم حالا اینو ببین خواهرشوهرم ۲ تا دختر داشت تو روستا زندگی میکرددختر کوچکه خوشگل بود بزرگه نه اصلا هم خواستگار نداشته یه بارتو یه عروسی داداش زنداییم دخترکوچکه رو میبینه ومیپسنده و قرار خواستگاری میذارن با خواهراش ومادرش میان واسه خواستگاری حالا از این ور روز خواستگاری خواهرشوهرم ومادرشوهرم با کلی پول ورشوه یه دعانویس معروف رو میارند خونه مادرشوهرم و بهش میگن واسه دختر کوچه خواستگار میاد توکاری بکن دختر کوچکه ازچشم بیفته پسر و خانوادش نظرشون عوض بشه بزرگه رو ببرن دقیقا همون هم شد آقا پسر یواشکی به خواهرش یعنی زندایی من میگه که من کوچکه رو نمیخوام نظرم عوض شده بزرگه رو بگیرین برام زنداییم حتی چندبار پیش من گفته نمیدونم داداشم چش شد اون لحظه گفت نه بزرگه رو میخوام هرچقدر بهش گفتیم اشتباه میکنی تو کوچکه رو پسند کرده بودی خواستگاری کوچکه اومدی پسر میگه نه فقط دختر بزرگ الانم چندسال ازدواج کردن
من نمازه این حرز رو خوندم وای خسته شدم از سرپاوایسادن تموم نمیشه
عه عمن گفتن آسونه برای همین بدون نمازشوگرفتم بایدبخونم هنوزدستم نرسیده
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
چی بگم ولله شما اعتقاد نداری من شخصا تجربه کردم که دارم میگم حالا اینو ببین خواهرشوهرم ۲ تا دختر داش ...
ببین وقتی اعتقاد داشته باشی، همهٔ اون انرژی رو جذب میکنی. بیخیالش باش. من اعتقاد ندارم و راحتم. فقط به این فکر کن که اگه جادو درست باشه، چرا زندگی خود اون دعانویسها اینجوریه؟ باید پادشاه میشدن که.