2777
2789
عنوان

اگر میترسید نخونید

400 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیشب شیفت شب بودم بعد تو بخش کلا یه مدته میگن موقع خواب جن میبینن اخر شب کلی راجب اینچیزا صحبت کردیم با بچه ها قبلا هم حرفش بود ولی دیشب بچه ها میگفتن دیدن و‌ باهاش حرف زدن من ساعت ۳اینا که شیفت خلوت شد تنها رفتم اتاق رست تا پنج صبح تونستم بخوابم پنج منم دقیقا یه مردی دیدم که تلاش میکرد خفه ام کنه کاملا سیاه بود بعد که تقلا کردم اومدم از اتاق رست اومدم بیرون دیگه نخوابیدم امروز دیدم یه‌ کبودی بزرگ روی رون پامه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ک سوال بی ربط به موضوع میپرسم . میشه بگین حداقل حقوق یک پرستار چنده الان ؟!! یه خواستگار پرست ...

من الان طرحمه بین ۱۳تا۱۵تومن دریافتیمه و حداقلشه ولی پرستار های با سابقه تا ۳۰ /۳۵دریافتیشونه

توهمه قشنگم نگران نباش از بیخوابی این حالت ب آدم دست میده حرفهای بقیه هم تاثیر گذاشته روت . این کبود ...

متاسفانه واقعیته

سرت نیومده باور نمیکنی آن شا الله نیاد سرت هیچوقت

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم