2777
2789
هرکسی رو دیدم که به حرف مشاور گوش نکرده پیشمون شدهاگه مناسب نیست ولش کن

من 4 سال صبر کردم و حرفای دیگرانو نادیده گرفتم

همه خاستگارامو رد کردم چون دوسش داشتم

الان خیلی حس بدی دارم

میخواستم به همه ثابت کنم دوسش دارم

ولی سر چنین موضوع مسخره ای کشید کنار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 سال صبر کردم و حرفای دیگرانو نادیده گرفتمهمه خاستگارامو رد کردم چون دوسش داشتمالان خیلی حس بدی ...

میفهمم چی میگی خیلی سخته بالاخره ۴ سال خودش یه زندگیه 

چون الان مقصر واقعا اونه

احتمالش زیاده برگرده بنظرم

ولی تو تجدید نظر کن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

چشم عزیزم. ممنونم بخاطر همدردیتون 🫂❤️

به امید خدا بهترین ها برات پیش بیاد🩷

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بری خودتو جای خونواده دختر بذاری حق میدی پشتوانه و‌مهریه بخوان خودتو جای خونواده پسر بذاری حق داری د ...

عزیزم قرار نبود خونشونو همین الان به نامم بزنن

قرار بود خونه ای که در آینده خواهند داشت رو اگر از هم جدا شدیم دو دنگ بدن

همین اول کاری منم نمیخواستم بگیرم

بعدم اصلا من قصد گرفتن مهریه نداشتم. 

من حتی بدون مهریه هم زنش میشدم

خانوادم قبول نمیکنن.

بعدم یجورایی خانوادش زرنگی کردن. گفتن ما با هم توافق کنیم و من خانوادمو راضی کنم که دیگه هیچ حرفی نزنن

اینطوری پدر و مادر من بی ارزش میشن

عزیزم قرار نبود خونشونو همین الان به نامم بزننقرار بود خونه ای که در آینده خواهند داشت رو اگر از هم ...

بله دقیقا درست مبگی اینجوری خونواده ت رو خراب میکنی و کار درستو کردی که قبول نکردی منتها میدونی دیگه مهریه قسطی میشه و سکه هزار تام باشه راه دررو فراوان داره برای تقسیط بلندمدت ولی وقتی مهریه دو دونگ خونه باشه کار برای پس دادنش سخت میشه برای پسر