2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که ۴ سال باهم دیگه بودین

بالاخره یه شناختی ازت پیدا کرده وه بفهمه چجور کسی هستی

بنظرم بهانه بوده اسی

خودشم میخواسته که ولت کنه که بهانه پیدا کرده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بله این حرفتونو مشاورم بهم گفته بود ولی من میگفتم نه فقط ما میخوایم زندگی کنیم با هم...

هرکسی رو دیدم که به حرف مشاور گوش نکرده پیشمون شده

اگه مناسب نیست ولش کن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

آره متوجهم، اتفاقا شما که دنبال گرفتنش نیستی به نظرم حیفه فقط به این دلیل به هم بخوره، مگه اینکه دلا ...

بله حرفتون درسته ولی آخه خانوادش یجوری سفت گرفتن که انگار من و کل فامیلمون همینطوری زندگی میگذرونیم

بعدم من نمیتونم که کلا خانوادمو بی ارزش کنم از همین اول و بگم هر چی خانواده آقاپسر میگن درسته

100‌گرم طلا با دو دنگ خونه میخاسته مهر کنههنوز میگفته ۱۴تایم مهر میکنمباز ناراضی بودین؟

نه عزیزم

کلا خانوادشون از اول گفتن خودتون با هم به توافق برسین

یعنی جوری که من با ایشون به توافق برسم بعد به خانوادمم بگم همینو قبول کنین که دیگه خانوادم چیزی نگن

بعد آقا پسر و خانوادشون گفته بودن 14 تا

من گفتم نه اصلا تو خانوادمون اینو بد میدونن

آقا پسر گفتن پس من با خانوادم حرف میزنم 20 تا

گفتم اصلا اگه قراره اینقدر باشه، اسم سکه رو نیارین

گفتن پس 200 گرم طلا 

بعد من گفتم نه 2 دنگ خونه ای که بعدا تهیه کنین و 100 گرم طلا

که خانومای اینجا گفتن اصلا اون خونه سندیت نداره

و خانوادمم موافق نیستن

من گفتم خانوادم موافق نیستن و ایشون تمومش کردن

شما که ۴ سال باهم دیگه بودینبالاخره یه شناختی ازت پیدا کرده وه بفهمه چجور کسی هستیبنظرم بهانه بوده ا ...

نمیدونم...

شاید اینطور بوده 

ولی من اون اوایل دوستی گفته بودم من هیچی برام مهم نیست. من مهریه نمیخوام خودتو میخوام. خودت پشتم باش

بعد الان چسبیدن به اون زمان که تو دروغ گفتی 

نمیدونم...شاید اینطور بوده ولی من اون اوایل دوستی گفته بودم من هیچی برام مهم نیست. من مهریه نمیخوام ...

صدرصد دنبال بهانه بوده بنظرم

ولی بازم از مشاور خیلی دقیق تر کمک بگیر بنظرم