2777
2789
عنوان

جابجایی خونه

108 بازدید | 16 پست

سلام.دوستان ما تا سه ماه دیگه وقت داریم که تو این خونه ساکن باشیم...ولی دوس داریم جابجا بشیم به نظرتون الان که شهریور ماهه وقت خوبیه برا جابجایی؟

یا دو ماه دیگه جابجا بشیم...آخه دیروز هر املاکی رفتیم اصلا خونه به درد بخور پیدا نکردیم

تو دیوار هم نگاه کردم املاک اجاره شهرمون رو خونه درست حسابی پیدا نکردم

میگم شاید الان زیاد فصل جابجایی نیس برا همین خونه خوب پیدا نمیشه

قیمت هام که دیگه سر به فلک کشیده شده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان فصل جابجایی چون همه میخوان تکلیف مدارس بچهاشون معلوم بشه.

دوماه دیگه سخت پیدامیشه منم تاآذر ماه وقت دارم اماالان دارم بلندمیشم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اتفاقا الان فصل جابه جایی هست

آره خودمم فکر میکنم الان فصل جابجاییه

ولی اصلا خونه خوب پیدا نمیشه

حالا نمیدونم شایدم یه دلیلش گرون شدن بیش از حد اجاره خونه هاس که مستاجرا هرجایی که هستن همونجا رو محکم چسبیدن جابجا نمیشن

سلام. من اولین باره که میشنوم که جا به جایی هم فصل داره

فصل خاصی که نداره...هر موقع خواستی میتونی جابجا بشیم

ولی بعضی فصول مثل پاییز و زمستون بخاطر سردی هوا ،مستاجرا کمتر جابجا میشن

همون دیگه ولی نمیدونم چرا ما دیروز هرجا سر زدیم خونه های خیلی داغون رو معرفی کردن با قیمت‌های خیییلی ...

رهن اجاره زیاد شده.حتما با مبلغی که دارین.همون خونه ها تو فایلاشون بوده...الان من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم.که پر آپارتمان..ویلاست...اما فقط دوتا آپارتمان نوساز تونستم پیدا کنم....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
رهن اجاره زیاد شده.حتما با مبلغی که دارین.همون خونه ها تو فایلاشون بوده...الان من تو یه شهر کوچیک زن ...

مآ الان این خونه ای که میشینیم ۱۰۰ متره نوساز آشپزخونه کابینت و...داره

۱۲۰ پیش ۵ اجاره میدیم...ولی بخاطر سرد بودن خونه و...میخایم جابجا بشیم

دیگه با این قیمت حداقل باید یه خونه ۷۰ متری تمیز پیدا کنیم

البته ما شهرستانیم

مآ الان این خونه ای که میشینیم ۱۰۰ متره نوساز آشپزخونه کابینت و...داره۱۲۰ پیش ۵ اجاره میدیم...ولی بخ ...

کجایی اینقدر ارزونه.منم شهرستانم..زیر ۴۰۰پیش .خونه نیست...اجاره هم ۴،۵تومن....

۱۲۰تومن یادمه مال ۵سال پیش بود

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه