2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم

56 بازدید | 10 پست

از چی ناراحتی

من خود از این ناراحتم که به عشق و دلیل کل زندگیم با اینکه حالش خوب نیست تیکه انداختن که چرا داری قوی هستی و داری ادامه میدی مطمئن هستم خیلی ناراحت شده

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینکه رفته از اینکه با یکی دیگس اونو میخوام تا موقع اذان میشه میگم خدایا اونو بهم برگردون الان ام ...

اونی که رفته ولش کن منت عشق گدایی محبت از آدم قدر نشناسی نکن هیچوقت اگرم خودت قدر نشناسی بودی و از دستش دادی درس عبرت بشه فراموشش کن و  از صفر عاشق شو

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
اونی که رفته ولش کن منت عشق گدایی محبت از آدم قدر نشناسی نکن هیچوقت اگرم خودت قدر نشناسی بودی و از د ...

نمیتونم هر روز صبح با گوشی مامانم چکش می‌کنم خودمو بلاک کرده امروز مامانم چیز گفت بهم یه ذره اعصابم خورد شد چرا باهام اینکارا کرد 

دیگ نمیخوام بیاد فقط میخوام پشیمونیشو ببینم خیلی غرورمو شکست خیلی 

نمیتونم هر روز صبح با گوشی مامانم چکش می‌کنم خودمو بلاک کرده امروز مامانم چیز گفت بهم یه ذره اعصابم ...

ببینم تو بهش چیزی گفتی که بلاکت کرده یا خودش بی دلیل بلاکت کرده؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
ببینم تو بهش چیزی گفتی که بلاکت کرده یا خودش بی دلیل بلاکت کرده؟

نه چیزی نگفتم صبح رفتم با پیج فیک ببینم استوریشو دیدم نمیاره با پیج مامانم نگاه کردم دیدم عکس خودشو و دوست دخترشو با هوش مصنوعی برنامه کودکی کرده استوری گذاشته فکر کردم بخاطر اینکه میخواسته این استوری رو بذاره بلاک کرده ولی دو هفته گذشت باز نکرد 

اصلا فکرشو نمیکردم بلاک کنه من هر از گاهی با پیج اصلیم فالو ندارمش استوری هاشو می‌دیدم دو بار ام تو این هفت ماهی ک رفته ریپلای زدم استوریشو مثل آدم جواب داد 

بخدااا خیلی ناراحتم خیلی آبروم رفت پیشش خیلی غرورمو شکست میدونست دوستش دارم هیچ کار نکرد 

یعنی میاد؟میشه دوستم داشته باشه ؟بلاکم کرد دوست دختر داره الان هفت ماه گذشت یه پیام به زنگ نزد جواب ...

وقتی میدونی دوست دوختر داره چند ماه جوابت نداده ..میدونی زن دختر مثل طلا هستن چرا خودتو کوچک مکنی یک تجربه شد برات تمام رو پای خودت باش قوی باش فراموشش کن از جدید شروع کن وانتخاب خوب 

نه چیزی نگفتم صبح رفتم با پیج فیک ببینم استوریشو دیدم نمیاره با پیج مامانم نگاه کردم دیدم عکس خودشو ...

الان دوس پسرت بی دلیل رفته درسته؟؟؟

خوب تو خودت اذیت کنی برمیگرده؟

تو اگر نگران غرورت هستی  جای چک کردن و ناراحتی بریزش دور از صفر شروع کن زندگیت رو خودتو از نظر شخصیت بینش باور مالی بالا بکش و ول کن کسی که رفته نمیخوادت  چرا خودت بی ارزش می‌کنی.

رابطتون در چه حد بود؟؟؟