2777
2789
عنوان

حق با کی بود

300 بازدید | 25 پست

در رو بازکردم یه خانم ک نمیشناختمش احوالپرسی گرم کرد و گفت داری ۱بسته مرغ بهم بدی...گفت نه..شوهرم هم خونه بود...گفت خب یه چیزی بهم بده...۲متر هیکلش بود...۱۰۰کیلو وزن...هییبکلی...بدون تعارف سرش انداخت پایین اومد تو...شوهرم گفت یاالله...بچها لباس نامناسب تنشونه...خانمه گفت مزاحم نمیشم میرم...بحالت دلخوری...پول و برنج بهش دادم...ب شوهرم گفتم ضایعش کردی. ‌گفت آخه نمیشناسیمش چرا سرش انداخت پایین اومد پر رو....گفتم دلش شکست...میگه شاید من خونه نبودم...با این هیکلش اگه خفتت می‌کرد چی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینهمه خبر و روزنامه و اینیتا نمیدونی خفت کردن همینجوریه خودشو میندازه تو.. تو رو به بهانه یهچیزی میفرسته داخل میاد داخل خفتت میکنه خیلیاشونم همراه مرد دارن.... کوچه بغلی مارو یه زن و دختر جوون و خفت کردن بی عفتشون کردن بیشرفا

😒😒😒😒دیگ راه ندی

سلام مادرم سلام پدرم سلام همه خواهران و برادرانم، من اومدم از گذشته ها بگم از گذشته های بسیار دور از اون موقع که چشم انتظار محبت شما بودم اما با رحمی تمام منو پس زدید و بهم کم لطفی کردید شما باعث شدید اون قسمتی از من که نیاز به تایید ادم ها داره پر نشه من یه خلا و باور درونی از کودکیم دارم و بابتش احساس پوچی تنهایی و خلا دارم منو ببخشید ولی شما انسان های خوبی نبودید نتونستید به کودک کوچولوی درونم احساس عشق و محبت القا کنید کودک اسیب پذیر من زخم های زیادی خورده با شکست و ناکامی های زیادی مواجه شده اما همچنان با تن زخمی سراپا ایستاده اون لیاقت تشویق و تحسین داره و من براش ایستاده دست میزنم به جای تمام انسان هایی که باید تحسینش میکردند اما نکردند کودک کوچولوی درونم قول میدم تا اخر عمر کنارت بمونم ازت مراقبت کنم کمکت کنم زخم های کودکیت باهم ببندیم باهم پانسمان کنیم باهم درمانش کنیم کوچولوی ترسیده من من همیشه کنارتم و مثل شیر ازت محافظت میکنم.. میدونم خیلی قوی هستی تو شمست ناپذیر هستی کوچولوی باراده درونم اگر تو نبودی من نمیتونستم امروز به این جایگاه برسم من ادم ناسپاسی نیستم من ازت نهایت تشکر و قدردانی دارم و امیدوارم بتونیم با محافظت و مراقبت زخم کودکیت زندگی خوبی سرشار ارامش و امنیت رقم بزنیم.. کوچولوی من من مراقبتم و در عوض همه ی اون ادم ها ازت معذرت خواهی میکنم متاسفم کوچولوی ضعیف و ناتوان و بی قدرت اسیب پذیر درونم میبوسمت عاشقتم سرشار عشق میشم برات نگهبان دلت میشم و تا آخر عمر ازت مراقبت میکنم🌙💗🤍🫂🌺🪷💗💗💗💗💗🤍🤍🤍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

حق با همسرت منم این اتفاق افتاد اصلا اجازه ندادم بیاد تو

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂